I DALJE SAM TUŽNA: Bojana Stamenov smršala 80 kilograma, ali novi izgled joj nije doneo sreću: "Imam svoje tužne momente" (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.11.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Stamenov priznala kako se oseća otkad je drastično promenila izgled

I DALJE SAM TUŽNA: Bojana Stamenov smršala 80 kilograma, ali novi izgled joj nije doneo sreću: "Imam svoje tužne momente" (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić

Bojana Stamenov

Srpska Adel, kako zovu našu poznatu pevačicu Bojanu Stamenov, smršala je neverovatnih 80 kilograma i postala motiv mnogim muškarcima i ženama koji kubure sa viškom kilograma, a sada je otkrila ko joj je bio inspiracija. 

Na pitanje zbog koga je uspela da skine višak kilograma i ko joj je bio inspiracija i poduhvatu koji mnogima ne polazi za rukom, Bojana je otkrila: 

-Bijonse mi je bila inspiracija, ko bi drugi? Jedna je Bijonse, a druga je Bajonse - našalila se Stamenova. 

Na putu punom uspona i padova, kakav je svakako borba sa viškom kilograma, pevačica je otkrila da li preporučuje pomoć stručnih lica. 

-Podrška porodice je najbitnija, svako bira svoj otrov (smeh). Da li će to da bude psiholog, lajf kouč, ili nešto drugo, stvar je izbora - tvrdi pevačica. 

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Bojana Stamenov

Međutim, i pored toga što se sada oseća odlično u svom telu, Stamenova tvrdi da je sada muče neki drugi problemi: 

-Kada sam videla da mi ide dobro, bila sam zaista srećna, to mi je bila velika motivacija. Zaista želim da svi budemo zdravi, jer znate kako kažu "u zdravom telu, zdrav duh". Naravno, sada jesam zadovoljna svojim izgledom, ali sam i dalje tužna zbog nekih drugih stvari, uvek vam to tako ide. Naravno da sam nekad tužna, da imam svoje "dark momente", ali sve je to život - objasnila je Bojana za Republiku. 

Šta je još Bojana Stemenov rekla, otkrijte u videu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading