SMRŠALA JE 80 KILOGRAMA! Bojana Stamenov zbog ugroženog zdravlja krenula na dijetu, a sada oduševila izgledom! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Bojana Stamenov neprepoznatljiva.

SMRŠALA JE 80 KILOGRAMA! Bojana Stamenov zbog ugroženog zdravlja krenula na dijetu, a sada oduševila izgledom! (FOTO)

Foto: instagram

Pevačica Bojana Stamenov godinama je imala problem sa gojaznošću, ali je posebnim režimom ishrane i adekvatnim vežbama uspela da smrša 80 kilograma i to za godinu dana.

Ona je najpre razmišlja da se podrvgne operaciji smanjivanju želuca koja je sve popularnija među gojaznim ljudima i za istu je počela pripremu. Ipak, kako je za intervenciju morala da sredi šećer i smrša promenila je ishranu i počela da vežba, a već nakon četiri meseca počela je da gubi kilograme. 

Republika

Foto: ATA Images

Bojana Stamenov smršala

Kako je za kratko vreme skinula 30 kilograma, odlučila se da nastavi sa dijetom i odustane od visokorizične operacije.

Njena dijeta se sastojala iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unapred utvrđenom režimu, aktivno je trenirala i razgovarala sa trenerom na temu stresa. Sve to zajedno joj je pomoglo da skine 70 kilograma. Kada se pojavila takva u javnosti, svi su zanemeli.

Republika

Foto: ATA Images

Bojana Stamenov smršala 80 kilograma

Bila je i na koncertu ''Indexa'', blistala je u ciklama haljini, a njenim izgledom su bili oduševljeni sve, posebno činjenicom da je od prošlog puta bar još 10 kilograma smršala, što je ukupno 80 kilograma, prenosi Story.

- Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je skočio skoro na 30. Tada sam primetila da ne vidim dobro. Sve do tada sam bila zdrava debelica, na granici insulinske rezistencije, ali bez problema. Nažalost, gojaznost je učinila svoje - otkrila je jednom prilikom pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading