SKRNAVI VERU! Potapala se u Jordanu da OKAJE svoje GREHE! Severina nakon što je TUKLA SESTRU traži spas u religiji! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković šokirala je mnoge novim slikama sa hodočašća u Jordanu

SKRNAVI VERU! Potapala se u Jordanu da OKAJE svoje GREHE! Severina nakon što je TUKLA SESTRU traži spas u religiji! (FOTO)

Foto: ATA Images

Otkada se pojavila na regionalnom estradnom nebu, ime Severine Vučković vezuje se za brojne skandale, kojih je u dugogodišnjoj karijeri pevačice bilo na pretek, pa nimalo ne čudi što su mnogi ostali negativno iznenađeni njenim novim slikama sa hodočašća u Jordana.

Naime, pevačica je na svom Instagramu objavila fotografije na kojima se vidi da posećuje sveta mesta Jordana, među kojima je i nadaleko čuvena Jordanska pustinja, koja se na više mesta pominje i u Bibliji, a mnogi se pitaju da li se pevačica pokajala za sve svoje grehe. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Severina

Svi oni koji su upoznati sa prošlošću "Devojke sa sela", pitaju se šta će ona na hodočašću, s obzirom na istoriju sramnih dešavanja iz njenog života, koja se na sve moguće načine kose sa onime što ona trenutno propagira na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Severina, hodočašće u Jordanu

Ukoliko se osvrnemo na godine za nama, nemalo događaja iz života pevačice rodom iz Splita, nikako se ne mogu dovesti u vezu sa pokornim ponašanjem koje propagira hrišćanska vera, a kamoli verskim putovanjem na kom se ona trenutno nalazi, pa ne čudi što su njene najnovije slike izazvale lavinu komentara. 

KUĆNI SNIMAK 

Prvi Severinin skandal dogodio se 2004. godine, kada je isplivao njen privatni snimak sa hercegovačkim biznismenom Milanom Lučićem sa privatne jahte. Još šokantnije od eksplicitnih snimaka bilo je i to što je Milanova tadašnja supruga, kako su pisali mediji, bila pred porođajem, a pevačica verena za Srećka Vargera, koji je u tom trenutku bio, čini se, "koleteralna šteta". 

GOLE FOTOGRAFIJE

Svojevremeno je javnost svedočila serijalu Severininig eksplicitnih fotografija, što se, takođe, nikako ne slaže sa načelima hrišćanstva koje pevačica trenutno prikazuje na društvenim mrežama. Nakon skandala sa njenin nagim slikama, pevačica se nije oglašavala za javnost, a sve je, kao i uvek, preko svog menadžera prebacila na druge, tačije bivše partnere. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Severina u Jordanu

ŠEST PUTA VERENA 

Severina je čak šest puta bila verena, a prvi njen poznati dečko bio je pevač grupe "Kojoti", Alen Marin, koji ju tokom ljubavne romanse i zaprosio, ali se ona nije udala za njega.

U trenutku kada je procureo kućni video Vučkovićeve, Srećko Varger navodno je želeo da oženi pevačicu, ali nije mogao da izdrži pritisak javnosti.

Nakon Srećka, Severina je bila u vezi sam osam godina mlađim Metom Čuljakom, sa kojim se rastala nakon godinu i po dana veze.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Severina na hodočašći

Pevačica je zatim sreću našla sa riječkim "kraljem teretana" Slavkom Šajinovićem, kog je upoznala na svom nastupu. Oni su se ubrzo verili, ali pevačica zbog drugog muškarca nije stala na ludi kamen sa Slavkom.

Severina se kasnije udala za biznismena Milana Popovića, sa kojim ima sina Aleksandra, a drugi razvod desio se sa sinom Dragana Kojića Kebe, Igorom. 

Kako se može zaključiti iz navedenog, Severina se ne može pohvaliti da je bila verna, kao ni da je imala mali broj partnera, niti da se čuvala od požude, što je još grehova u moru sličnih u životu hrvatske pevačice. 

FIZIČKI OBRAČUN SA SESTROM

Severina je pre četiri meseca uhapšena na zagrebačkom aerodromu jer je navodno napala rođenu sestru Marijanu Popović i zadalo joj posekotine, što je odjeknulo kao bomba u javnosti. Naime, tada se u Požeškoj ulici u Splitu, gde stanuje Severinina majka, odigrala prava drama, kada se pevačica žestoko sukobila sa sestrom, a između njih dve desio se i fizički obračun, a svemu tome svedočile su komšije.

Mnogo se pisalo o porušenim Severininim porodičnim odnosima, te da pevačica ne razgovara sa obe sestre. S tim u vezi se ni ono "ljubi bližnjeg svoga" ne može pripisati vrlinama Vučkovićeve, što se dodatno kosi sa lažnim načinom života koji trenutno prikazuje. 

Bilo kako bilo, nije prvi put da se Severina poziva na veru, ali da li po njoj živi, zaključite sami. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading