ŽELJKO SAMARDŽIĆ PRIZNAJE DA POSEĆUJE PLASTIČARA: Botoks redovno udaram u stomak

Autor:

Zabava

21.11.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Samardžić koristio popularni tretman u neestetske svrhe

ŽELJKO SAMARDŽIĆ PRIZNAJE DA POSEĆUJE PLASTIČARA: Botoks redovno udaram u stomak

Foto: ATA Images

Željko Samardžić

Željko Samardžić se tokom dugogodišnje karijere uvek trudio da prati trendove u svakom pogledu, pa uprkos zrelim godina, vodi računa o izgledu, koji, u poslednje vreme, neguje kod doktora plastične hirurgije.

Naime, Željko je otkrio da koristi botoks, koji uglavnom primenjuju žene da bi podmladile izgled lica i sprečile nastanak bora. Međutim, pevač ovaj tretman primenjuje na drugom delu telu.

- Ja sam se botoksirao u predelu stomaka da bih smršao. Poznato je da se botoks koristi u borbi protiv kilograma pošto se tako težina može smajiti na lak i dobar način - rekao je Željko.

Foto: Republika

 

Inače, pevač je nedavno imao veliki problem s kilogramima, pa je u jednom trenutku dostigao trocifreni broj na vagi, što je shvatio kao svojevrstan alarm, pa se bacio na poseban režim ishrane da bi se sa stotinu kilograma, koliko je imao, vratio na normalu.

Samardžiću je to pošlo za rukom, pa je pored stare kilaže vratio i dobro poznati imidž.

Iako su svi bili iznenađeni kada je pustio bradu i brkove, on nije želeo da menja svoju odluku zbog mišljenja drugih. Sada, kada su se mnogi navikli na njegov jedinstven izgled, pevač je odlučio da je došlo vreme za promenu.

Foto: youtube.com/Hayat Media BiH

 

Samardžić je nedavno obrijao bradu i brkove, koji su, prema mnogim mišljenjima, bili njegov zaštitni znak, te sada izgleda kao Željko od pre nekoliko godina. Na Instagram profilu podelio je fotografiju na kojoj je predstavio svoj novi-stari imidž. Njegovi pratioci bili su oduševljeni njegovim povratkom na stari izgled, te su mnogi prokomentarisali da je bez brade i brkova "pravi Željko".

- "Bravo, konačno onaj stari Željko", "Brada je imala svoje čari, ali ovo si ti", "Sada ste super, pravi dasa, a pre ste mi ličili na nekog čikicu" - bili su samo neki su od komentara ispod Željkove objave.

Šta je Gastric Botoks

To je metoda koja ima za cilj privremeno paralisanje stomaka i želuca, apetita stomaka i gladi. Budući da je proces endoskopska metoda, operacija se vrši bez potrebe za pripremom. Proces Gastric Botoks se završava za kratko vreme, intervencija traje 10 minuta. Posle procedure pacijenti se dva sata mogu odmoriti u centru za lečenje i mogu ići kući.

Stomak botoks rezultati vide se već nakon tri dana. Efekat sedmog dana dostiže maksimum. Posle postupka, pacijenti dostižu idealnu težinu nakon od četiri do šest meseci. Uz manje hrane, idealna težina se postiže za kratko vreme. Proces Gastric Botoksa ne zahteva posebnu pripremu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading