SVE JE ZAPUSTIO, samo mu je stalo do PARA i LICKANJA! Keba raskućio dedovinu u Loznici, komšije otkrile nepoznate DETALJE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

24.08.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kebina kuća se nalazi preko puta vašarišta, a kako nam je otkrio njegov komšija , folker tamo godinama ne dolazi niti se interesuje za sve ono u šta su njegovi roditelji ulagali.

SVE JE ZAPUSTIO, samo mu je stalo do PARA i LICKANJA! Keba raskućio dedovinu u Loznici, komšije otkrile nepoznate DETALJE! (FOTO, VIDEO)

Foto: republika.rs, E-Stock

Portal Republika posetio je Loznicu, rodno mesto Dragana Kojića Kebe, a od njegovih prvih komšija saznali smo da je folker rešio da raskući dedovinu, te da je porodično imanje stavio na oglas.

Naime, Kebina kuća se nalazi preko puta vašarišta, a kako nam njegov komšija otkriva, folker tamo godinama ne dolazi niti se interesuje za sve ono u šta su njegovi roditelji ulagali.

- Kebu dugo nismo videli. Ovde je živeo do osamdesetih, međutim, kada mu je majka, koja je održavala čitavo imanje, preminula, slabo je dolazio. Mislim da posle njene smrti nije ni bio, što je strašno. Njegovi su se trudili da podignu veliku kuću, da mu ostave što više, ali on je bezobrazan i sve je to zapustio. Nije mogao ni kapiju jednu da stavi, da ogradi imanje s ulice. Sram ga bilo - počeo je priču jedan od komšija koji s folkerom nije u dobrim odnosima, te priznao da je Kebi samo stalo do para, te da ga dedovina uopšte ne interesuje:

 

- Imao je mnogo podstanara koji su održavali kuću i okućnicu, ali duže vreme nema nikoga. Nismo u dobrim odnosima, naljutio se što njemu nisam ponudio plac jer je želeo da se proširi. Sad, kada vidim kakao se ponaša, dobro je što mu nisam prodao imanje. I on bi to prodao, kao i sve ostalo. Njemu je samo stalo do para i lickanja, ne interesuje ga koliko su znoja njegovi roditelji ovde ostavili dok su sve sagradili.

 

 

Foto: ATA Images/pixabay

Dragan Kojić Keba

 

Inače, Kebina porodična kuća nalazi se na oko tri kilometara od centra grada i u okolini je bilo dosta kuća koje su napuštene ili su na prodaju, pa se folker očigledno odlučio da uradi isto.

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

 

Podsećamo, Kojić sa suprugom Oljom živi na Bežanijskoj kosi, u jednoj od čuvenih karingtonki. Olja je kuću od 330 kvadrata s bazenom i velikim dvorištem s pažnjom uredila, a kada stignu pare od kuće u Loznici, sigurno će Olja imati nove ideje.

Foto: ATA Images

 

Komšija: Severina nikad ne bi došla u ovo blato


Kako smo dalje saznali, Kebina bivša snajka Severina Vučković nikada nije bila u svekrovom rodnom kraju.


- Ma kakva crna Severina. Ne bi ta njegova bivša snajka ni došla u ovo blato. Mislim da bi njoj to bilo ispod časti, a i celo selo bi gledalo u nju ko tele u šarena vrata - rekao je Kebin komšija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading