Na grobu Sinana Sakića četiri godine kasnije I DALJE RADOVI! Od mauzoleja NIŠTA, ispred porodične kuće ostaci od PALJEVINE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

24.08.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Srpskog telegrafa posetila je Sinanov grob, gde smo se uverili da izgradnja mauzoleja nije još uvek završena

Na grobu Sinana Sakića četiri godine kasnije I DALJE RADOVI! Od mauzoleja NIŠTA, ispred porodične kuće ostaci od PALJEVINE! (FOTO, VIDEO)

Foto: republika.rs, E-Stock

Legenda i kralj narodne muzike, Sinan Sakić, čovek s najjačom emocijom na domaćoj estradi preminuo je 1. juna 2018. u porodičnom stanu na Dorćolu u 62. godini, a sahranjen na muslimanskom groblju u Loznici 4. juna 2018.

Ekipa Srpskog telegrafa posetila je Sinanov grob, gde smo se uverili da izgradnja mauzoleja nije još uvek završena.

Naime, Srpski telegraf je nakon godinu dana od pevačeve smrti prvi pisao da je bruka što takvoj legendi nije podignut spomenik, već je stajao samo nišan. Posle toga pevačeva ćerka Đulkica se takođe složila s nama i objasnila da su imali porodične probleme, te da će njen otac ubrzo dobiti spomenik.

Sada smo bili na licu mesta i videli da i posle četiri godine izgradnja mauzoleja nije u potpunosti gotova.

 

- Sinan je sahranjen ispred oca i sestre. Kao što vidite, radovi su pri kraju. Zaslužio je on i mnogo više. To je bio takav čovek, ljudina, da se još jedan isti neće roditi. Njegova majka je još živa. Šta da vam kažem, muka teška. Nije zaslužila da ovako bedno živi - kaže meštanin Loznice koji poznaje Sinanovu majku i objašnjava da Đulkica najviše vodi računa o radovima:


- Sinan bi najviše bio ponosan na ćerku Đulkicu. Kad god je ovde obavezno poseti očev grob. Ona je sve ovo s majkom i organizovala. Nadamo se da će brzo biti gotovo. Vidite da se baš razvuklo, već četiri godine je prošlo od njegove smrti.

Od Sinanovog muzeja nema ništa


Iako je Đulkica, pevačeva ćerka, pričala da će od gornjeg sprata porodične kuće u Loznici biti napravljen muzej sa stvarima Sinana Sakića, od toga izgleda nema ništa.

 

Kada smo otišli ispred Sinanove porodične kuće, zatekli smo ostatke od paljevine iako je od požara prošlo dve godine.

Očigledno da je Sinanova porodica zaboravila na obećanja, te da više ne žele da naprave muzej legendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading