KANGA DIVLJAK! Nedopustivo ponašanje Zvezdinog Gabonca! (FOTO GALERIJA)

Autor: V. Z. - M. S.

Sport

24.08.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gelor Kanga bio je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u revanšu s Makabijem, a onda je usledilo ono njegovo prepoznatljivo - pomračenje uma.

KANGA DIVLJAK! Nedopustivo ponašanje Zvezdinog Gabonca! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Gabonac je, ispostavilo se, u tek započetoj sezoni jedna od najjačih karika u lancu kojim rukovodi trener Dejan Stankovića, ali mu to ne daje za pravo da se bahato, nevaspitano i divljački ponaša.

ISKULIRAO STANKOVIĆA

Upravo je incident u 54. minutu, kada je Deki rešio da ga izvuče iz igre zbog toga što ima žuti karton i što je bio na ledu kod sudije, možda bio tas na vagi koji je prevagnuo da ekipa u nastavku totalno psihološki padne i na kraju ostane bez Lige šampiona.

Naime, kada postoji manjak poštovanja prema treneru, šta očekivati od odnosa sa saigračima. Kanga je, podsetimo, prilikom izmene iskulirao Stankovića, ne želeći da mu pruži ruku, a milionski auditorijum kraj TV ekrana i na stadionu Rajko Mitić gledao je njegove izlive besa, koji nimalo ne priliče renomeu Crvene zvezde.

Iako su Delije, najvatreniji navijači srpskog prvaka, u saopštenju nakon meča pozvali na jedinstvo i podršku čitavoj ekipi, uključujući i Gelora, transparent od pre dvadesetak godina najadekvatnije oslikava neprijatnu situaciju s atletske staze. Severna tribina, rezignirana igrama i ponašanjem miljenika, tada je istakla transparent na kom je pisalo: "Više niste u svom selu, sada igrate na Marakani."

REŠITI RAZGOVOROM

- Ne podržavam ponašanje Kange, to prosto ne priliči prvotimcu Crvene zvezde. Igrači ne bi trebalo tako da se ponašaju i imaju takve ispade. Međutim, veliki naboj i euforija ponekada dovedu do ponašanja koje ne želimo. Godinama sam igrao fudbal i znam kako je kad neko u sekundi izgubi glavu. Međutim, nije na meni da ja tu nešto sad komentarišem i sudim. Oni to moraju da reše u svlačionici, kao i sve ostale probleme. Verujem da će uspeti. Trener Dejan Stanković zna kako da razgovora s igračima i kako da smiri situaciju. Mora tako ako žele ponovo da pobeđuju - kaže za Srpski telegraf Dušan Savić, legendarni fudbaler crveno-belih.

To zapravo nije prvi put da Kanga, koliko god bio dobar igrač, narušava atmosferu, prostački se ponaša i ostavlja saigrače na cedilu.

Stanković mu je već prešao preko dečačkih bubica prošle sezone, hvatanje za međunožje pred fudbalerima Partizana bacilo je senku na osvajanje Kupa, dok su udaranje i automatski crveni karton u tunelu pre pet godina koštali Zvezdu eliminacije od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading