VESNA ZMIJANAC BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica pokazala da nema komplekse: "I dalje sam dama, ali ne volim da me maltretiraju" (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.11.2022

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac pokazala da nema komplekse

VESNA ZMIJANAC BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica pokazala da nema komplekse: "I dalje sam dama, ali ne volim da me maltretiraju" (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Vesna Zmijanac već decenijama je jedna od naših najpopularnijih pevačica, a u mladosti je važila za pravu s*ks bombu, a sada se pojavila na jednom gradskom događaju bez trunke šminke i iznenadila sve prisutne,  koji su navikli da je pevačica uvek sređena "tip-top".

Pevačica se pojavila kod dugogodišnjeg prijatelja Borisa Obreškog, ujedno i njenog frizera na Masterklasu, a tom prilikom je istakla da je ona njega ćerka.

- Ja sam zapravo njegovo dete - našalila se Vesna. 

Od pevačicinih slika iz mladosti, muškarcima i dalje zastaje dah, ali pevačica priznaje da je s godinama odlučila da malo uspori i sve radi s merom:

-Ja sam i dalje dama, samo ne volim da me maltretiraju mnogo. I dalje sam uvek sređena, samo danas nisam stigla, jer sam došla direktno sa aerodroma. Sredili su mi frizuru pre tri dana, e već četvrti nije izdržala - objasnila je pevačica za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Vesna Zmijanac bez šminke

Šta je još Vesna Zmijanac ispričala, pogledajte na početku teksta:

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading