ZARADILA OGROMAN BAKŠIŠ SAMO ZA JEDNU PESMU: Sandra Afrika peva i đuska po parama, HIT video preplavio mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika zaradila ogromnu sumu novca za pesmu Dragane Mirković

ZARADILA OGROMAN BAKŠIŠ SAMO ZA JEDNU PESMU: Sandra Afrika peva i đuska po parama, HIT video preplavio mreže! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Sqandra Afrika

Na društvenim mrežama često možemo videti šta se dešava na nastupu pevačica, a sada se pojavio snimak kako muškarac baca pare na Sandru Afriku, a u pitanju je velika suma novca

Naime, snimak je još jedna potvrda da Sandra pravi odličnu atmosferu na svojim nastupima, ali i da odlično zarađuje od posla kojim se bavi.Naime, Afrika je nastupala u jednom klubu u inostranstvu, a nepoznati čovek je ustao iz svog separea i oduševljeno častio pevačicu.

Republika

Foto: twitter printscreen

muškarac baca pare na Sandru Afriku

Muškarac je u ruci držao ogroman štos para, te je zasipanje novčanicama trajalo i trajalo, a Sandra je pevala bez prestanka. Pesma Dragane Mirković "Poslednje veče" donela je Africi mnogo novca. 

 

 

Podsetimo, Sandra je svojevremeno otvoreno govorila o svom privatnom životu, pa iskritikovala samu sebe jer se vraća bivšim momcima: 

- Dešavalo mi se da raskinem, pa da se pomirim. Često mi bivši postanu budući. Retard je retard. Takav ne postoji. Ili se nije rodio ili ga nisam upoznala. Nijedan bivši mi se nije oženio. Sad zašto, ne znam, ali nije - otkrila je tada Afrika za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading