MARIJA MIKIĆ OTKRILA POL DETETA: Pevačica sa fanovima podelila snimak koji je sve RAZNEŽIO, pale i SUZE radosnice! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Mikić podelila emotivan video u kojem sa porodicom saznaje pol bebe

MARIJA MIKIĆ OTKRILA POL DETETA: Pevačica sa fanovima podelila snimak koji je sve RAZNEŽIO, pale i SUZE radosnice! (FOTO)

Foto: FotoČ Instagram/Marija Mikic

Nakon što je pre skoro četiri meseca na svet donela devojčicu Đurđu, pevačica Marija Mikić podelila je sa širom javnošću vest da čeka drugo dete, a sada su njen izabranik Jovan i ona otkrili kog pola je beba. 

Naime, Mikićeva je podelila emotivan video putem svoje Instagram platforme, na kom se vidi da u društvu verenika Jovana, njegovog sina Vuka iz prvog braka i ćerke Đurđe, s nestrpljenjem iščekuje da sazna radosnu vest. 

Porodično su probušili balon iz kog su izašle konfete plave boje, što znači da pevačica i njen izabranik čekaju sina. Koliko su budući roditelji srećni, govori i to da su pale suze radosnice.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Mikić sa izabranikom Jovanom

-Ti si naš dar od Boga! Jedva čekamo da te upoznamo! - napisala je Marija u opisu svog videa, a onda se obratila svom vereniku: 

-Majtore moj! Volimo te najviše na svetu celom, tata! Za sve što dolazi! - napisala je ona. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Marija Mikić oktila pol bebe

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading