ŠTRAJK NIJE POMOGAO! Majka NESTALE Marijane Seifert OČAJNA, od nje ni TRAGA: Govore da se radi, a ne znamo šta rade!

Autor:

Zabava

16.11.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Marijane Seifert još uvek ne znaju ništa o nestaloj ćerki.

ŠTRAJK NIJE POMOGAO! Majka NESTALE Marijane Seifert OČAJNA, od nje ni TRAGA: Govore da se radi, a ne znamo šta rade!

Foto: printscreen

Pobednica ''Velikog brata'' Marijana Seifert nestala je pre više od šest meseci, a njeni roditelji još uvek nemaju nikakvu informaciju o svojoj ćerki.

Njen otac Ivo Kovačević je i štrajkovao ispred policijske stanice Zagreb, ali kako njena majka Gordana kaže, to nije donelo nikakve rezultate.

- Kao i proteklih šest i po meseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je štrajkovao, bio je i vratio se - rekla je Gordana za Kurir i dodala:

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Marijana Seifert i njena majka Gordana Kovačević

- Ne dešava se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se... A šta se radi, to nam ne govore, tako da ne znam šta da mislim, šta da kažem - zaključila je Kovačevićeva.

Republika

Foto: printscreen/facebook/Gordana Kovačević

Gordana Kovačević podelila uspomene na Marijanu

Podsetimo, 27. oktobra bilo je šest meseci od nestanka Marijane, a njena majka Gordana se tada emotivnom porukom oglasila na društvenim mrežama.

- O bože moj dragi, gde je? Danas je šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? - napisala je Gordana Kovačević na svom Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading