ANASTASIJA VIŠE PUTA NOSI ISTE STVARI! Cecina naslednica priznala: Kupujem na SNIŽENJIMA!

Autor:

Zabava

16.11.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović priznala da sa Cecom razmenjuje stvari.

ANASTASIJA VIŠE PUTA NOSI ISTE STVARI! Cecina naslednica priznala: Kupujem na SNIŽENJIMA!

Foto: Printscreen/Blic Tv

Nakon što je prisustvovala jednoj modnoj reviji u Beogradu, uvek skockana od glave do pete, Anastasija Ražnatović je otkrila kako izgleda njen šoping, pa priznala da, kao sav ostali svet, kupuje na sniženjima.

- Kad sam bila skoro u Beču, poslednji put sam kupila nešto na sniženju. I to sam dosta stvari kupila na sniženju, bilo je zaista veliko sniženje. Evo, baš ove farmerke koje vidite na meni sam kupila tamo - rekla je mlada Ražnatovićka za medije, pa otkrila da, iako na manifestacijama koje često posećuje nosi svečane stvari, njeni omiljeni komadi su ipak oni malo opušteniji:

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović o garderobi

- Farmerke su moj omiljeni komad garderobe. U raznim modelima. Nosim više puta iste stvari. Recimo, cipele i torbe, to uvek ponavljam. Nekad štedim i baš vodim računa, gledam šta ću, kako ću, a nekad, kad mi dođe, umem baš dosta da potrošim. Ali ja to i zaradim, tako da me baš briga!

Nakon toga Tasa je pecnula majku Svetlanu Cecu Ražnatović, koja često pozajmljuje njenu odeću. 

- Stalno to radi. Na poslednjem snimanju za "Zvezde Granda" nosila je moju torbu. Mi to tako delimo sada. Ne kradem samo ja od nje - istakla je sa osmehom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading