SRAMNO! MLADIĆ (19) OPLJAČKAO SLEPOG ČOVEKA: Zavukao mu ruku u pantalone i oteo novac, pa ga oborio na zemlju i šutirao!

Autor:

Svet

16.11.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slep čovek je dobio udarce po glavi i po telu.

SRAMNO! MLADIĆ (19) OPLJAČKAO SLEPOG ČOVEKA: Zavukao mu ruku u pantalone i oteo novac, pa ga oborio na zemlju i šutirao!

Foto: Shutterstock

Mladić opljačkao slepog čoveka

Mladić (19), koji je 9. septembra ove godine na ulici u Murskom Središću za žrtvu odabrao 46-godišnju slepu osobu, završio je u optužnici čakovečkog tužilaštva iz Hrvatske.

Kradljivcu se stavlja na teret da je kobnog dana na ulici prišao 46-godišnjaku, inače slepoj osobi, pa kraće vreme hodao uz njega. Potom je gurnuo ruku u džep njegovih pantalona ukravši mu novac, piše Jutarnji list.

Kad je pokradeni muškarac shvatio da mu u džepu nedostaje novac, počeo je da doziva u pomoć, a 19-godišnji lopov je u tom trenutku odlučio da ga odgurne.

Oborio ga je na zemlju i dva puta ga rukom i nogom udario u glavu i po telu.

Nakon toga je pobegao u nepoznatom smeru s plenom, ali nije daleko stigao, jer mu je policija brzo ušla u trag.

Trenutno se nalazi u istražnom zatvoru, a veće Opštinskog suda u Čakovcu mu je na predlog tužilaštva produžilo pritvor jer postoji opasnost od ponavljanja krivičnih dela.

Ova vest uznemirila je region, ali i građane Srbije koji se i dalje sećaju Zrenjaninke koja je opljačkala slepu osobu.

Protiv dvadesettrogodišnje devojke iz Zrenjanina koja je oštetila slepog čoveka za 1.020 evra, podneta je krivična prijava za delo teška krađa 2018. godine.

Devojka je kako se pretpostavlja slepom čoveku ponudila pomoć kako bi ga odvela do njegove kuće, a onda ga je dok je bio u kupatilu i opljačkala.

Koristeći odsustvo slepog čoveka , devojka je uspela da u kući pronađe novac i tako je od nesretnog čoveka uzela 1.020 evra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesettrogodišnje žene zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo teška krađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading