DEVOJKE IZ HRVATSKE DOŽIVELE UŽAS U BEOGRADU: Divlji taksista ih zaključao u automobilu, naterao ih da plate bogatstvo!

Autor: Republika

Svet

24.10.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatice su u petak veče opljačkane u Beogradu od strane dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze sa splava.

DEVOJKE IZ HRVATSKE DOŽIVELE UŽAS U BEOGRADU: Divlji taksista ih zaključao u automobilu, naterao ih da plate bogatstvo!

Foto: Profimedia, Pixabay, Tanjug/S. Radovanović

Taksista, policija

Dve devojke iz Hrvatske doživele su užas u Beogradu kada su praktično bile kidnapovane od strane divljeg taksiste, a potom je usledila i brutalna pljačka.

Naime, kako je navedeno na Instagram stranici "Moj Beograd", Hrvatice su u petak veče opljačkane od strane dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutru.

- Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara. Kada su odbile zaključao je vrata i pretio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije želeo da vrati, izbacio ih je iz auta i otišao - navedeno je na stranici Moj Beograd.

Postoji i snimak kamere u ulici gde ih je ostavio, ali se nažalost ne vidi registracija kola.

Slučaj je prijavljen policiji.

Republika

Foto: Republika

Taksista opljačkao devojke iz Hrvatske

Situacije u Beogradu kada se divlji taksisti iživljavaju nad našim, ali i stranim državljanima nisu retkost, naplaćuju im neverovatne cifre i vozikaju sporednim ulicama.

Međutim, u poslednjem slučaju prevare, koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd, tvrdi se da su žrtve bile dve devojke iz Hrvatske. Njih je navodno prevario jedan mladić, a kako se navodi u objavi, on im je samoinicijativno ponudio prevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Na snimku sa sigurnosnih kamera, vozilo nema nikakve taksi oznake.

Devojke mole da im se javi neko ko uspe da prepozna vozilo ili je eventualno imao slični iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Jasna

24.10.2022 18:31

To se i meni desilo u Beogradu. Vozio me je do autobuske stanice i kada smo stigli zaključao je vrata i rekao mi je da sam ušla u luksuzni taksi i tražio je 10000 dinara. Ja tu sumu novca nisam imala kod sebe. Međutim, kada sam mu pokazala fasciklu sa ozbiljnim lekarskim nalazima i povratnu kartu da bih uštedela, nekim čudom se predomislio, otključano je vrata i nije hteo ni realno da mi naplati. Ja sam mu ipak dala malo više novca od realne cene i otišla sam u šoku. Kasnije sam od drugih taksista čula da je to divlji taksista iz Mađarske. Imao je plavo smeđu kosu.

Miloš

24.10.2022 18:34

Ništa novo 60%taksista u BG su gamad imao sal 4 situacije loše po njih zbog njih samih Crveni taxi