STANIJA DONIRALA NOVAC MANASTIRU! Starleta sve uradila u TAJNOSTI, Zadrugu iskoristila za HUMANITARNE SVRHE!

Autor:

Zabava

16.11.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević prodala stvari i novac donirala.

STANIJA DONIRALA NOVAC MANASTIRU! Starleta sve uradila u TAJNOSTI, Zadrugu iskoristila za HUMANITARNE SVRHE!

Foto: republika.rs, SPC

Starleta Stanija Dobrojević vratila se u Ameriku, a neposredno pred put je posetila Frušku goru i manastire gde je donirala novac.

Republika

Foto: Republika

Stanija Dobrojević prodala svoje stvari

Naime, ona je prodala svoje stvari koje je nosila u rijalitiju ''Zadruga'', a sav novac koji je dobila od prodaje je donirala u humanitarne svrhe.

- Stanija je sa svojom porodicom par puta uspela da poseti Frušku goru, gde je obišla veliki broj pravoslavnih manastira. Želela je čak i da ostane par dana, da prespava kako bi uspela da detaljno sve da obiđe i uživa u prirodnim lepotama, ali joj poslovne obaveze i priprema za put u daleku Ameriku nisu dozvoljavale. Dobrojevićeva ima veliki broj fanova i pratilaca na društvenoj mreži Instagram, pa skoro svaki dan dobija brendiranu garderobu i veliki novac kako bi izreklamirala mlade kreatore i proizvode. - priča izvor za Informer i dodaje da se za ovu prodaju odlučila kako bi novac donirala manastiru:

Republika

Foto: D.Kadić

Stanija Dobrojević donirala novac manastiru

- Stanija od malih nogu pomaže sve one koji nemaju novca, izuzetno je humana osoba i veliki borac za pravdu. Prodala je sve stvari koje je nosila u rijalitiju "Zadruga" po simboličnim cenama i sav novac je donirala manastiru. Stalno se trudi da pomogne, a svojim likom i delom  propagira samo prave vrednosti. Vezana je puno za svoju porodicu i osoba je koja pobožna  -  završava izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading