JUTJUBER NE ZNA ZA SRAM! Nakon laži da je dobio batine, Janka obezbeđenje izbacilo iz tržnog centra: Ovo su detalji!

Autor:

Zabava

16.11.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da jutjuber sve radi za malo pažnje

JUTJUBER NE ZNA ZA SRAM! Nakon laži da je dobio batine, Janka obezbeđenje izbacilo iz tržnog centra: Ovo su detalji!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Stefan Janković

Nakon što je nedavno besramno slagao javnost da je brutalno pretučen u Beogradu na vodi, jutjuber Stefan Janković, poznatiji kao Janko, opet je napravio scenu i to sve zarad malo pažnje.

Jankovića je pre nekoliko dana obezbeđenje navodno izbacilo iz jednog beogradskog tržnog centra zbog prostačkog ponašanja i snimanja koje tamo nije bilo dozvoljeno, saznaje Kurir. Neprijatnoj sceni su prisustvovali i mnogobrojni kupci, a izvor sa lica ispričao je i šta se tačno dešavalo. 

- Kuca mi srce, pipni - sprdao se Stefan sa obezbeđenjem centra, koje je burno reagovalo na njegove provokacije i snimanje:

- Ja nisam majmun. Ajde, izađi odavde. Pođi sa mnom. Izađi napolje. Šta glumiš ti ovde, ko si ti? - upitao ga je čovek.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Stefan Janković

- Ko sam ja? Ja sam bog - šokirao je Janko.

- Ne možeš tako da se ponašaš ovde. Ovo je privatni prostor gde postoje pravila - rekao mu je član obezbeđenja, a zatim ga ispratio napolje, naočigled brojnih prolaznika.

Republika

Foto: Republika

Stefan Janković sa devojkom Anom Lazarević

Podsetimo, Janko je nedavno na svojim društvenim mrežama podelio snimak na kom je u zavojima, zbog čega je preplašio sve svoje fanove, da bi se jutjuber iste te večeri pojavio na promociji pesme Ruže Rupić bez zavoja na glavi i modrica koje je pokazao malo pre toga na društvenim mrežama.

Kasnije je njegova devojka rekla da je u pitanju bila "šala za Jutjub", što je šokiralo sve prisutne na promociji, koji nisu mogli da veruju čemu je ovaj mladić pribegao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading