BOLJE MI JE IZA REŠETAKA, NEGO U BRAKU SA SAROM: Sergej Pajić o drami sestre Uki Q, pa progovorio o monstrumu: "Čuo sam da je pušten"

Autor:

Zabava

16.11.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Pajić progovorio o monstrumu koji je prebio sestru njegove nekadašnje devojke Uki Q, sa kojom je u dobrim odnosima

BOLJE MI JE IZA REŠETAKA, NEGO U BRAKU SA SAROM: Sergej Pajić o drami sestre Uki Q, pa progovorio o monstrumu: "Čuo sam da je pušten"

Foto: ST/V.Lukić

Popularna tiktokerka i influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, preživela je veliku porodičnu dramu zbog toga što je, kako je tvrdila, njen tadašnji zet, prema njenim rečima, pretukao njenu sestru Saru, a sada je njen bivši dečko Sergej Pajić progovorio je o ovom jezivom nasilju. 

- Ja poznajem Saru, viđao sam je dok sam bio sa Unom. Oglasio sam se, proširio sam drugim influenserima da i oni kače. Samo mi je žao što je moralo nešto da se desi da bi influenseri uključili u borbi protiv bilo kog nasilja, a pogotovo nad ženama. Čuo sam da je pušten i da je izjavio stvari koje nisu baš normalne, da mu je lepše iza rešetaka nego u braku sa Sarom - rekao je Sergej Pajić gostujući na televiziji Kurir.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Sergej Pajić i Uki Q

Podsetimo, Una je putem Instagram do detalja opisala dramu njene sestre, pa potom, a njena majka je rekla da je uznemirena i da se ne seća baš svega što se desilo.

Republika

Foto: Instagram/uki_q,

Modrice na vratu sestre Uki Q

Po njenoj tvrdnji, Damjan je Saru davio 15 minuta i lupao glavu o pločice nakon čega je pala u nesvest. Potom ju je osvestio i rekao da će je voditi u bolnicu. Hteo je da bebu ostave kod kuće, ali ju je Sara zgrabila i povela. Nakon što ih je Damjan ostavio u bolnici, pobegao je dok nisu došli njegovi roditelji. Roditelji Dijaninog zeta su kako tvrdi počeli da brane sina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading