ĐAVOLICE NA ESTRADI ZA NOĆ VEŠTICA! Kostimi poznatih navode na GREH! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.11.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati neprepoznatljivi za Noć veštica.

ĐAVOLICE NA ESTRADI ZA NOĆ VEŠTICA! Kostimi poznatih navode na GREH! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jedan od najpoznatijih datuma u svetu je zasigurno 31. oktobar. Prema zapadnohrišćanskoj tradiciji, ovaj datum je rezervisan za proslavu Noći veštica - noć uoči prazniha Svih svetih, trodnevno sećanje na mrtve, svece mučenike i vernike.

Sa druge strane, Pravoslavna crkva i njeni vernici 31. oktobra proslavljaju praznik posvećen Svetom apostolu Luki.

Ipak, uticaj zapadne kulture i globalizacija doveli su do proslave Noći veštica i kod nas. Deca se sve više maskiraju i idu od vrata do vrata kako bi pokupili slatkiše, dok oni malo stariji odlaze na žurke posvećene ovom prazniku, maskirani u najrazličitije likove, od kostima likova iz filmova i serija do onih seksi kostima koji umesto da preplaše, probude maštu, pre svega muškog pola.

I dok mnogi osuđuju ovo preuzimanje ''zapadnih praznika'' i ''okretanje leđa pravoslavnoj veri'', drugi ne mare za oprečne komentare, već partijaju i noć provode u zabavi i provodu do jutra, a među njima su i pojedine poznate ličnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Sudeći po fotografijama, većina poznatih dama se ove godine odlučila za đavolske motive, te je javna scena bila puna seksi đavolica, pored lateksa i rogova, neke su se odlučile samo za izazovni donji veš, dok su maskama iz Venecije prekrivale lice, a bilo je i onih koji su zamišljali da su likovi iz dobro poznatih filmova i serija, pa su odlučili da na dan ''preuzmu njihove identitete''. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Jedni od najmaštovitijih su bili Filip Đukić, Stanija Dobrojević, Sindi Models, Zorannah, Uki Q, Daniel Kajmakoski, Nina Đogani, Didi J i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading