SEKSI IZ CRNOG CERAKA PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVOM DEVOJKOM: Reper smuvao "Zvezdu Granda", priznao kako ga je zavela (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Despotović poznatiji kao Seksi, prvi put je sa novom devojkom Anastasijom Ićurup istupio u javnost i pojavio se na jednom prestižnom događaju.

SEKSI IZ CRNOG CERAKA PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVOM DEVOJKOM: Reper smuvao "Zvezdu Granda", priznao kako ga je zavela (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Anastasija Ićurup i reper Relja Despotović iz sastava "Crni Cerak", poznatiji pod pseudonimom Seksi, pojavili su se prvi put zajedno u javnosti nakon što su priznali da su u emotivnoj vezi.

Republika

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Seksi u Amig show

 

- Kao što sam već rekla, ne bih se previše oglašavala kada je reč o našoj vezi. Jeste lep povod u pitanju, ali bih to zadržala za sebe i našu vezu - istakla je nekadašnja učesnica muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" za "Blic", a zatim dodala:

- Nije me strah zbog njegovih obožavateljki. Ne smeta mi to, zapravo mi je sve to slatko. Znam koliko me on voli i koliko vremena provodimo zajedno, a pritom smo u istom poslu, pa razumemo te stvari.

- Njegova muzika nije u mom fazonu, ali pratim sve što radi i podržavam ga u svemu - dodala je Ićurupova, na šta se Relja nadovezao rečima:

Republika

Foto: Instagram.com

Seksi i Anastasija Ićurup

 

- Ona ubija kako peva. Ko zna, možda nekad i snimimo duet ako nastavim ovako da "šaram" po žanrovima kao dosad!

- Meni je ovo kao prva zvanična devojka. Imam 25 godina, nikad nisam bio u ljubavi. Ona je provalila tačno kako ja razmiljam, i tačno - pljas! - zna kako da me zainati, i ja glavom kroz zid, a to bude po njenom - ispričao je, podsetimo, Despotović nedavno za "Scenu".

Republika

Foto: Instagram.com

Seksi Instagram

 

Nedavno je Relja progovorio o emotivnoj i potrebnoj ispovesti o životu, u kojoj je istakao da mu je drago što je njegova majka dala otkaz i ne mora više da radi, budući da je on uspeo da joj priušti sve. 

- Jako znači. Moja mama više ne mora radi. Najviše mi znači što je ona dala otkaz! To mi je onako najdraže i bio mi je jedan od glavnih ciljeva. Prvi korak ka ostvarenju nekog uspeha je to što mama više ne mora da radi i što mogu da pomažem svoju porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading