KO JE INFLUENSERKA KOJA SE NAŠLA U EPICENTRU SKANDALA SA MUŽOM? Ena Luna otkrila je pravo ime i prezime, njeni pratioci su ostali zabezeknuti!

Autor:

Zabava

13.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Luna, jutjuberka koja se našla u epicentru skandala, nedavno je otkrila pravo ime i prezime, što je šokiralo sve njene pratioce.

KO JE INFLUENSERKA KOJA SE NAŠLA U EPICENTRU SKANDALA SA MUŽOM? Ena Luna otkrila je pravo ime i prezime, njeni pratioci su ostali zabezeknuti!

Foto: Instagram.com printscreen

Jutjuberka i influenserka Ena Luna našla se u epicentru skandala, navodnih priča iz jednog novosadskog kluba, da ju je suprug Nikola vukao po separeu. Influenserka sa suprugom ima dvoje dece i žive jedan skladan brak, o čemu ona redovno govori vrlo otvoreno na društvenim mrežama, kao i na Jutjub plastofrmi, gde skoro svake nedelje objavljuje video snimke sa različitim temama. 

Ena se oglasila tim povodom, te je demantovala priče sa društvene mreže Tviter, gde se i pojavila ova informacija. 

 

Inače, Ena je svojevremeno pričala o odnosu sa Nikolom, te je istakla da supruga ne pokazuje na društvenim mrežama, jer je to bila njegova želja, ali da ju je uvek podržavao u njenom poslu. 

Međutim, mnogi misle da je pravo ime i prezime ove jutjuberke Ena Luna, ali to nije istina. Kada je u jednom trenutku objavila na Instagram storiju paket na kom se pojavilo pravo prezime, njeni pratioci su bili šokirani. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Ena Luna Instagram

 

Naime, Ena Luna je samo umetničko ime, a u jednom od snimaka jutjuberka je objasnila da je trebala da nosi ime Kruna, što se nije desilo, ali da je prijatelji između sebe tako zovu. Pravo prezime influenserke koja je jedna od plaćenijih kod nas je Ena Čubrilo

Inače, Eva ne krije da preko Instagram reklama zarađuje dosta, zbog čega se i svrstava u jedne od plaćenijih influensera u Srbiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mala

14.11.2022 23:01

Ena krije muza jel je mali i zdepast.. on je zaposlen kod njenog tate u firmi. 🤷🏽‍♀️