NOĆNA MORA ILDE ŠAULIĆ SE OBISTINILA: Pevačica progovorila o nasilju, strahuje šta će se dalje desiti!

Autor:

Zabava

13.11.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ilda Šaulić progovorila je o nasilju među decom, te da se plaši kroz kakvo odrastanje će proći njena ćerka Ema.

NOĆNA MORA ILDE ŠAULIĆ SE OBISTINILA: Pevačica progovorila o nasilju, strahuje šta će se dalje desiti!

Foto: printscreen/instagram

Pevačica Ilda Šaulić nedavno je progovorila o temi koja u njoj budi veliki strah. Naime, kako njena ćerka Ema uskoro postaje ,,velika" devojčica, Ilda se plaši šta je sve čeka tokom odrsatanja, na kakve će situacije da nailazi, a od svega najviše strahuje nasilja, koje je sve više zastupljeno među klincima i klincezama

Ilda ističe da će se truditi da svoju ćerku nauči da treba da se odbrani, ali ne fizički, nego verbalno, ali da je neće staviti pod stakleno zvono, a potom dodaje i da je to najveći zadatak za sve brižne roditelje. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ćerka Ilda Šaulić, Ema

 

- Tema koja nas okružuje, ne samo sad, ali i prošlih godina. Zaista se plašim svega toga, i odrastanje mog deteta u jednom takvom okruženju. Deca su inače agresvina, svašta čujemo i vidimo. Mogu da je informišem onoliko koliko je godinice dozvoljavaju - govori Ilda i dodaje:

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ilda Šaulić intervju

 

- Čak i u parkiću kada se desi neka situacija, pa su neke mame i deca, pa se svi brecnemo, pa me pita zašto neka mama viče. Trudiću se da je zaštitim koliko je to u mojoj moći. I nije sve med i mleko, ali da definitivno ima svoj stav i mišljenje i da mora da uzvrati, ne fizički, nego da ume da odgovori, da ne da na sebe. Vremena jesu takva kakva jesu i da je ovaj život dosta drugačiji od onoga kakav je moj bio. Deci je sve dopušteno, dozvoljeno... Imam dosta strahova oko odrastanja, ja ću se truditi da je zaštitim koliko mogu, ali ne opet da je stavim pod stakleno zvono. Volela bih da ima bezbrižno detinjstvo, kao što sam ja imala. Želim da bude spremna na novo okruženje, da postoje deca koja su fina, ali i ona koja umeju da budu uvredljiva i potpuno drugačije od onoga što mi očekujemo od deca - objasnila je pevačica za Story. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sneza

13.11.2022 21:48

Evo mi neznamo nista kao roditelji ti nas Ilda nauci kako da vaspitavamo decu. Boze sta reci!!!