NOVOSADSKU JUTJUBERKU SUPRUG VUKAO PO PODU KLUBA? Ena Luna se hitno oglasila o nasilju koje kruži Tviterom! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Ena Luna oglasila se nakon priča da ju je suprug Nikola vukao u jednom klubu.

NOVOSADSKU JUTJUBERKU SUPRUG VUKAO PO PODU KLUBA? Ena Luna se hitno oglasila o nasilju koje kruži Tviterom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Ena Luna

Nakon što je na društvenoj mreži "Tviter" jedan korisnik napisao je kako je Ena Luna sinoć u jednom novosadskom klubu doživela nasilje od supruga, influenserka se oglasila za medije.

Podsetimo, jedan korisnik društvenih mreža tvrdio je da je prisustvovao jezivoj sceni. Naime, kako stoji u statusu, influenserku je suprug Nikola vukao po podu jednog kluba u Novom Sadu. 

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ena Luna

 

- Večeras se dogodila jako ružna situacija u klubuu Novom Sadu. U društvu su bili Zoran i Gox. Ena Lunu je muž bukvalno vukao po podu iz separea, jako ružno. Svi smo se prepali, nadam se da je Ena dobro - glasila je objava jednog Tviter korisnika.

- Ne komentarišem jer su gluposti i nije istina - rekla je Ena za Alo. 

Inače, Ena važi za jednu od najplaćenijih influenserki u Srbiji, pre nekoliko meseci pred našim kamerama progovorila je o sukobu sa pevačicom Sekom Aleksić, kao i zbog čega ju je blokirala na Instagram profilu. 

 

 

- Nisam bila pozvana, to je to. Predugo sam kod nje bila blokirana. Preslušala sam album. Znam jednu jedinu Bioskop. Mi smo fanovi njenih starih hitova. Ako posle ovog intervjua ne budem imala duet sa njom, stvarno ću se razočarati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading