OTPUTOVALE NA ROMANTIČNO PUTOVANJE? Mariju Šerifović povezuju sa poznatom pevačicom, ona joj javno poručila: "Zovi me na dejt"

Autor:

Zabava

12.11.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić javno demantovala da je sa Šerifovićevom u vezi

OTPUTOVALE NA ROMANTIČNO PUTOVANJE? Mariju Šerifović povezuju sa poznatom pevačicom, ona joj javno poručila: "Zovi me na dejt"

Foto: Republika

Poznate pevačice Marija Šerifović i Jovana Pajić nedavno su zajedno posetile Rim, nakon čega u se pojavili napisi u medijima da su njih dve u emotivnoj vezi, zbog čega je Pajićeva sada progovorila javno. 

- Pišem pa brišem, pa kažem ‘boli me uvo’, pa me malo i ne boli. Nikad nisam ništa demantovala, nemam ni ovde šta, osim ovih insinuacija i malicioznog naslova. Nikad nikome na pamet nije palo da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi poslednjih godinu dana, ovo mu dođe kao limunada - istakla je Jovana na svom Instagramu i stavila tačku na odnos sa Marijom o kom se nagađa.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Jovana Pajić

 

- Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Marija, predlažem da me ili pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo – napomenula je kroz šalu Jovana.

Međutim, nije prvi put da Šerifovićeva javno govori da joj je Pajićeva najbolji prijatelj kada su poznate ličnosti u pitanju, a nije prvi put da putuju zajedno, s obzirom na to da su pre par meseci zajedno bile u Americi. 


Republika

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović i Jovana Pajić

-Moj krug prijatelja je godinama isti. Dobra sam sa Jovanom Pajić, ona mi je jedina drugarica sa estrade. Nas dve imamo zajedničko društvo, pa organizujemo kućne sedeljke- ispričala je Marija svojevremeno i otkrila da je Jovana glavni krivac što je pokrenula svoj vlog.

– Ona je dosta uticala na to. Još neki prijatelji, pored nje, su me nagovarali da otvorim Jutjub kanal i drago mi je što sam ih poslušala. Ljudi vole da gledaju to što objavim na internetu- izjavila je Šerifovićeva.

BONUS VIDEO: 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading