ŽRTVUJE DRUGARSTVO ZBOG SRBIJE: Pavlović OTKRIO pred Mundijal - učiniću sve što Piksi TRAŽI za USPEH "Orlova"!

Autor:

Sport

12.11.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Salcburga najavio SP u Kataru - kruna karijere!

ŽRTVUJE DRUGARSTVO ZBOG SRBIJE: Pavlović OTKRIO pred Mundijal - učiniću sve što Piksi TRAŽI za USPEH "Orlova"!

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Defanzivac reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović poručio je da je nastup na Mundijalu ostvarenje dečačkog sna, a što se tiče okršaja sa klupskim kolegom iz Salcburga Noom Okaforom najavio je da se "njihovo drugarstvo neće videti na terenu".

Mi smo saigrači i drugovi, ali to se na terenu neće videti - poručio je popularni Kalaba.

Svakom dečaku je san kad počne da igra fudbal da jednog dana predstavlja svoju zemlju na Svetskom prvenstvu. Ovo će biti veliko iskustvo za mene - naveo je Pavlović, a potom je prokomentarisao činjenicu da je bio standardan u timu selektora Dragana Stojkovića Piksija.

To da li ću igrati ili ne na Mundijalu, odluka je samo na selektoru. Svetsko prvenstvo je najveći izazov za svakog fudbalera. Naravno da želim da dam sve od sebe i zbog moje zemlje i zbog mene samog - jasan je Strahinja Pavlović.

Podsetimo da će "Orlovi" prvi meč na SP odigrati 24. novembra, protiv Brazila, a očekivanja od tog susreta iznela je i legenda srpskog fudbala Vladimir Petrović Pižon.

Dobra vest za fudbalsku Srbiju je da će centarfor Juventusa Dušan Vlahović biti spreman za mundijalsku premijeru, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading