"NE MOGU DA PRIČAM O TOME" Marija Šerifović zanemela zbog SAMOUBISTVA momka iz Laktaša, pevačica pred našim kamerama poslala poruku!

Autor:

Zabava

31.10.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović pred našim kamerama prokomentarisala je samoubistvo Mladena Dulića iz Laktaša.

"NE MOGU DA PRIČAM O TOME" Marija Šerifović zanemela zbog SAMOUBISTVA momka iz Laktaša, pevačica pred našim kamerama poslala poruku!

Foto: Republika

Pevačica Marija Šerifović pojavila se na snimanju emisije ,,Zvezde Granda", a tom prilikom upitali smo je o trenutno monstruoznom činu nad mladićem iz Laktaša, Mladenu Duliću, koji je počio samoubistvo, nakon što ga je radnik bezinske pumpe prozivao i podsmevao mu se, dok je mladić pokušavao da popuni formular za prijavu za posao. 

 

 

- Ne mogu da pričam danas o tome, ne mogu stvarno! - rekal je Marija, pa dodala:

- Nije ni vreme, ni mesto, jako ozbiljna tema o kojoj treba i mora da se priča.

Republika

Foto: Republika

Marija Šerifović Zvezde Granda

Podsetimo, Mladen Dulić, momak iz Laktaša počinio je samoubistvo samo nekoliko sati kasnije, nakon što ga je radnik na pumpi prozivao i snimao, dok ga je ponižavao. Momak se od tuge, poniženja i srama obesio, jer nije mogao da podnese to što se snimak objavio na platformama. Komentari su se nizali, a pokojni Mladen, koji je imao svega 22 godine, nije mogao više da izdrži i odlučio se na ovaj korak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading