ŽENA DRUGA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA PRETUKLA PEVAČICU? Nataša u modricama otkrila sve POTRESNE detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Maza, tvrdi da je pretučena od ljudi koji rade za Kristijana Golubovića!

ŽENA DRUGA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA PRETUKLA PEVAČICU? Nataša u modricama otkrila sve POTRESNE detalje! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica i kontroverzna estradna umetnica Natašu Mazu je, kako tvrdi, prebio bračni par, navodno prijatelji Kristijana Golubovića. Incident se dogodio u njenoj kući kada su supružnici (ime i prezime poznati redakciji Kurira) došli u goste. Tada je, prema njenim rečima, trebalo da ugovore zajednički biznis, ali je nastao haos.

Republika

Foto: youtube.com/sezam produkcija

Nataša Maza

 

- Jako mi je teško, ne mogu da govorim jer trpim nesnosne bolove. Tog čoveka sam poznavala duže vreme. Mislila sam da su normalan par i dogovor je bio da se vidimo i zaradimo nešto u zajedničkom poslu na društvenim mrežama. Oni su došli, sve je počelo okej dok nisu popili. Tada su počeli da me tuku. Vukli su me za kosu, udarali i slomili su telefon od 1.000 evra - priča Maza, koja je slučaj prijavila policiji.

U prilog tome svedoče fotografije koje je napravio Kurirov reporter. On je pevačice pratio u stopu i s lica mesta prenosi utiske.

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Kristijan Golubović Zadruga 6

 

- Marija je bila svojim džipom. Parkirale su se i krenule u obilazak radnji. Ulazile su uglavnom u objekte poznatih brendova. Jovana je isprobavala krpice koje Šerifovićevu i ne zanimaju, ali joj je i te kako pomagala u odabiru garderobe, obuće i tašnica. Marija je uglavnom snosila troškove, čak je i kese nosila. Trudile su se da prođu neopaženo i da ne skreću pažnju na sebe. U šoping centar su stigle posle podne, a napustile su ga nešto posle devetnaest časova - završava izvor za Kurir.

- Niko ne reaguje. Ovaj što me je napao poziva se na to da je drug Kristijana Golubovića. Taj čovek je izlazio u medijima da je ubica i žena i on su ležali u zatvoru. To sam saznala tek kad su mi njih dvoje rekli. Jako sam uplašena, ne smem da izađem na ulicu. Oni žive dve ulice od mene.

Republika

Foto: instagram.com/natasamaza

Nataša Maza Instagram

 

- Ovo pričam javno jer strahujem za život, a nadležni ne reaguju. Sprdaju se sa mnom, a meni je potrebna pomoć. Najviše mi se vidi na licu od udaraca i verujte, ne mogu da izdržim - rekla je Maza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading