PETAR GRAŠO SKUPO PLATIO TONČIJA HULJIĆA DA MU BUDE GOST NA KONCERTU: "Čim ga moram trpiti, to je već preskupo" (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Grašo pred sam koncert, podelio je sa nama kako se oseća, pa je pecnuo i Tončija Huljića.

PETAR GRAŠO SKUPO PLATIO TONČIJA HULJIĆA DA MU BUDE GOST NA KONCERTU: "Čim ga moram trpiti, to je već preskupo" (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Vanserijski pevač i muzičar Petar Grašo večeras je napravio spektakularni koncert u Areni, a tom prilikom otvorio je dušu o poznanstvu sa Tončijem Huljićem, kao i o supruzi Hani Huljić i ćerkici, koji su mu velika podrška u ovim trenucima. 

Da li ima treme?

- Ovo je moj najveći koncert u Beogradu, imao sam zadovoljstvo svirati u Sava centru, publika je izuzetno srdačna, ali ovo je godina u kojoj smo stvarno uspeli. Mislim da ću pogledati sam sebe u ogledalu i reći da je ovo bila najzahtevnija godina, odradili smo u celoj godini vrlo velike koncerte. Treme nema, što je dobro, uvek je mala pozitivno trema, da li će svi doći, da li će biti struje, ali to su mali strahovi, ali kako stvari stoje, kolone su velike, ljudi ulaze. 

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Petar Grašo koncert u Areni

 

Gost je Tonči, on je rekao da drugima nije naplaćivao, samo vama

- Čim ga moram trpiti, to je najskuplje, znam da će ovo biti naslov. Tonči je uvek i oduvek bio prijatelj, a sticajem okolnosti smo na papiru postali porodica. On nije gost, on je domaći gost, on je autor i koautor većine mojih pesama. Iako ne snimam duete i nemam ih puno, sa njim sam u projektu snimio neke pesme, koje ćemo večeras podeliti sa publikom, sa svime se uklapa. Jedino šta se ne uklapa u koncert je njegova frizura.

Da li vam je supurga podrška u ovim trenucima?

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Petar Grašo koncert u Areni

 

- Uvek je lepo kada imaš podršku svoje polovine. Ćerkicu čuva mama, kao i svaka mama, a imamo i podršku baka, tu je borba za nju uvek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading