SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU, PA ŠOKIRAO IZJAVOM: "Moja supruga voli majmune"

Autor:

Zabava

05.11.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Zvezda Granda" ispričao kako je njegova žena Suzana Jovanović reagovala kada joj je doneo životinju u kuću.

SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU, PA ŠOKIRAO IZJAVOM: "Moja supruga voli majmune"

Foto: Printskrin /TV PINK

Saša Popović u prvoj emisiji "Zvezde Granda specijal", koja se od ove jeseni emituje na televiziji Pink, progovorio je o svojoj prošlosti, pa i o tome kako je suprugu Suzanu za jedan rođendan iznenadio neobičnim poklonom.

Naime, on joj je poklonio majmuna, kog su, kao kućnog ljubimca, držali u kući godinu dana, a onda su ga dali zoo-vrtu, o čemu je Republika svojevremeno pisala. 

Foto: ATA Images

 

- Moja supruga voli majmune - rekao je Popović uverljivo da bi opravdao to što joj je doneo životinju na dar i nastavio:

- Majmun smrdi ko đavo, godinu dana smo ga čuvali i onda smo ga dali u zoo-vrt.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

 

Direktor "Zvezda Granda", kog su u emisiji prozivali i zbog toga što šteka pare, prisetio se kako je svojevremeno živeo u svega 17 kvadrata.

- Najviše sam zarađivao osamdesetih s Lepom Brenom i Slatkim grehom, ali smo tada mnogo i trošili. Tada si mogao da imaš kuću i stan i to je to, nisi mogao da imaš lokal u Knez Mihailovoj, to je sve bilo u državnom vlasništvu. Tako sam te neke pare koje sam imao sa strane uložio kod Dafine da se obogatim, kad ono cvrc, sve mi je propalo - ispričao je Popović i dodao:

- Živeo sam četiri godine u garsonjeri od 17 kvadrata, imao sam garderobu i 50 pari patika, jednog dana dolazim, kao ono obijeno. Sve su mi odneli, samo su mi ostavili pidžamu nasred kreveta. Krenuo sam od nule, radio pesme i muziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/c/RepublikaRS/videos

 

Komentari (0)

Loading