PLJUVALA, PA LIŽE! Karleuša se pokorila Aleksićki: JK postala Sekin fan, provodi se uz njene pesme (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena zaigrala i zapevala uz Sekin hit "Crno i zlatno" i sve to objavila na društvenoj mreži!

PLJUVALA, PA LIŽE! Karleuša se pokorila Aleksićki: JK postala Sekin fan, provodi se uz njene pesme (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC, D. Kadić

Iako ju je svojevremeno pljuvala na sva usta, Jelena Karleuša sada je sve polizala, pa zaigrala i zapevala uz nastup Seke Aleksić, s kojom je godinama bila u estradnom ratu.

Ove godine u medijima je osvanula vest o njihovom pomirenju, a prvi javni susret desio se preksinoć na jednom prestoničkom događaju sa VIP zvanicama, na kom su obe bile gošće. 

Foto: printskrin/instagram

 

Seka je u jednom momentu izašla na binu, te, kao zvezda večeri, zapevala. Jelena je na zaprepašćenje prisutnih zaigrala i zapevala u momentu kada je čula prve taktove Sekine pesme ''Crno i zlatno'', a zatim je objave delila i na društvenoj mreži.

- Jelena i Seka su već godinu dana u tihom pomirenju, hvalile su jedna drugu po medijima, ali niko nije očekivao da će Karleuša, kao njen najveći fan, da deli na Instagramu kako uživa u njenom nastupu. Jelena je često isticala da je Seka seljanka, omalovažavala je na svakom koraku, a ni Seka joj nije ostajala dužna - kaže upućeni izvor. 

Foto: printskrin/instagram

 

Podsećanja radi, Karleuša je dotakla dno kada se Aleksići podsmevala jer zahvaljuje Bogu i Svetom Nektariju zbog toga što je ostala u drugom stanju i rodila dete.

- Da li i vi čitate s posebnim zanimanjem ovo ludilo koje izjavljuje Seka Aleksić o svecima, bogu i trudnoći? Paganium tremens uber seljacius. Nije dete krivo. Sveti Nektarije ga je napravio. Pročitala sam danas - rugala se Seki svojevremeno Karleuša, a sada se koleginici koju je nazivala seljankom divi i kači snimke dok igra i peva uz njenu pesmu. 
 

Iz inata Seki podržala Daru, 
a sad Dari uteruje sa Sekom

Foto: GO Grocka

 

Inače, JK je iz inata Seki, kako dalje tvrdi upućeni izvor, pristala da bude gošća na koncertu Dare Bubamare, koja se naljutila na Aleksićku upravo zbog koncerta, koji je zakazala u kratkom vremenskom razmaku s njenim. 

- Cela kampanja Dare i Karleuše bila je uperena na to da Sekin spektakl padne u senku. Jelena i Dara su tada pozirale i smejale se Seki u lice jer su na kraju uspele u nameri da ja bace u senku, a sada se Karleuša u inat Dari, s kojom je sada u svađi, hvali druženjem s Aleksićkom - zaključuje izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading