NAJVEĆI BLAM SEKE ALEKSIĆ! Pevačica priznala da se OBRUKALA žestoko: Samo sam POBEGLA!

Autor:

Zabava

03.11.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić otkrila kako se izblamirala.

NAJVEĆI BLAM SEKE ALEKSIĆ! Pevačica priznala da se OBRUKALA žestoko: Samo sam POBEGLA!

Foto: ATA Images

Pevačica Seka Aleksić poznata je kao neko ko je veoma neposredan, pun humora, a nema ni problem da ispriča škakljive detalje iz svog života i otkrije da i sama ima blamove. Tako je sada priznala da se u poslednjih pet godina jednog blama posebno seća i da se desio na parkingu kada je pomislila da joj jedan dečko krade kapice sa guma automobila.

- Bila sam u tržnom centru i parkirala sam kola blizu ulaza, ali sam zaboravila na kom sam spratu parkirala. Kada sam završila sve, silazim ja i dolazim do kola pomislivši da su moja. Vidim jednog dečaka koji pokušava onu kapicu da skine - započela je Seka.

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić o blamu

- Ja podviknem: "Šta radiš to?!" Kaže on: "Ništa, gledam kola, ja volim kola", ja mu napomenem da skida kapice, kaže on da to ne radi i da pitam nekog Nikolu jer on zna da auto nema kapice. Ja pogledam i vidim da nisu moja kola, i ja samo kažem: "Pa šta ako nisu moja kola, ne diraj kapice" - dodala je Seka, koja je potom priznaje samo pobegla:

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić priznala da se izblamirala na parkingu

- Pobegnem i vrištim od smeha. Shvatim da nisu ni moja kola, niti taj sprat, i sad razmišljam kad dođe taj vozač, pa kada mu kažu da mu je Seka Aleksić branila kola. To je najveći blam kojeg se sećam u poslednjih pet godina - rekla je pevačica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading