UBIJEN JE 15 DANA NAKON ŠTO SU DOBILI ĆERKU! Ceca Kitić se rasplakala, progovorila o svojoj najvećoj ljubavi i TRAGEDIJI koja ju je zadesila!

Autor:

Zabava

30.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Cece Kitić ubijen je 1998. godine na kućnom pragu.

UBIJEN JE 15 DANA NAKON ŠTO SU DOBILI ĆERKU! Ceca Kitić se rasplakala, progovorila o svojoj najvećoj ljubavi i TRAGEDIJI koja ju je zadesila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rukometašica Svetlana Ceca Kitić, imala je ne tako lak život, preživljavala je pakao u ljubavi, a pričom o jednoj od njih i ubistvu Zorana Kovačeviću Koči se rasplakala tokom emisije ''Sceniranje''.

Naime, preživela je porodično nasilje od strane drugog supruga Gorana Bogunovića, a nakon razvoda od njega, ljubav se javila sa Zoranom Kovačevićem Kočom koji je ubijen na kućnom pragu samo 15 dana nakon rođenja njihove ćerke.

– Koča će mi večno ostati prava ljubav i bolna tačka. Ta ljubav će mi večno ostati, njega sam najviše volela. To je bilo nešto nestvarno, ja sam se štipala jer nisam mogla da verujem da je to moguće. Nisam mogla da verujem da neko može imati toliko ljubavi. Mislim da me ni jedan partner nije voleo kao Koča. Voleo me je takvu kakva jesam – ispričala je Ceca i dodala:

Republika

Foto: Printscreen Youtube Happy TV

Svetlana Ceca Kitić o Zoranu Kovačeviću Koči

– Neko mi je rekao da to ne shvatim kao svoju karmu, a ja sam se pitala zbog čega mi se to događa sada kada sam srećna sa njim. Razmišljala sam da li sam u životu nekoga povredila pa da mi se to tako vrati – rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading