MAJA NIKOLIĆ IZGUBILA BEBU: Doktori je dva puta oživljavali, ovo je najveća TRAUMA naše pevačice!

Autor:

Zabava

30.10.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić prvi put otvara dušu za portal Republika o najtežem trenutku u životu!

MAJA NIKOLIĆ IZGUBILA BEBU: Doktori je dva puta oživljavali, ovo je najveća TRAUMA naše pevačice!

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

Pevačica Maja Nikolić važi za jedan od najjačih vokala u Srbiji, za portal Republika otkrila je njen najveći strah i traumu koja joj se urezala i potpuno promenila njen život iz korena. 

Naime, kako nam priča Nikolićeva, u stresnoj situaciji, izgubila je bebu u avionu, zbog čega i danas žali za svime što se desilo. Bila je spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke, ali igrom nesrećnih okolnosti, uskraćena je za to. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

 

- Zatekli ste me pitanje, ja ne volim da pričam o tome zaista, jer mi je teško kad god se setim te situacije, ja ne znam koliko ljudi znaju da sam ja izgubila bebu i da mi je taj period u životu bio i te kako loš - započinje Maja za Republiku i nastavlja:

- U tom periodu puno sam putovala, pa sam izgubila bebu leteći San Diego - Beograd.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Nikolić Amig show

 

Koliko je cela situacija loše uticala na Maju, govori pevačica činjenicu da je tada dva puta umrla i da se ničega ne seća, jer su je doktori dva puta oživljavali. 

- Jedva sam ostala živa, dva puta sam umrla! Ja se toga ničega ne sećam, dva puta su me oživljavali, apsolutno ničega se ne sećam - otkrila je Nikolićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading