OVAKO IZGLEDA SKUPA JOVANA JEREMIĆ: Voditeljka u vrućoj haljini, dekolteom muškarcima pomutila um! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić napravila je pomamu na Instagramu zbog nove fotografije!

OVAKO IZGLEDA SKUPA JOVANA JEREMIĆ: Voditeljka u vrućoj haljini, dekolteom muškarcima pomutila um! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić nedavno je proslavila rođendan, a tom prilikom portal Republika našao se na licu mesta. Jovana je najavila veliku promenu u njenom životu, a celokupan intervju možete pogledati u video snimku ispod.

Poznato je da je Jovana bez dlake na jeziku i da nema prezanja od toga da se suoči sa svima, a sada je novom objavnom na Instagramu to i dokazala. Naime, atraktivna voditeljka objavila je fotografiju u roze, uskoj haljini, koja je pucala na njoj. 

- Žena treba da bude kao francuski parfem - slatka, jaka, skupa, da ne odgovara svakom! - napisala je Jovana u opisu fotografije. 

Jovana je istakla bujne grudi i pokazala vitku figuru, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. 

 

 

- "Jovana goriš"; "Kraljice, dominiraš"; "Izgledaš kao boginja"; "Ova žena može sve" - bili su samo neki od komentara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jovanina mantra

30.10.2022 09:52

U političkoj emisiji: ja, ja, ja, uvek u svakoj sekundi ja. Sebe istaći u svakom momentu. Ako je emisija ekonomskog karaktera, kriminalnog ili naučnog, opet JA. Istaći sebe, svoju savršenost, svoje ideje, svoje poštenje, svoje znanje, svoje umeće, svoje stavove, svoje mogućnosti, svoje savršenstvo ali i slatku "nevinu naivnost" kao i sve ostalo što je u superlativu. Usput, pogleđujem svake tri sekunde kako me kamera snima. Da li u prvi plan ističe moj nos koji nije da je baš prćast, da li je istakla moje napumpane usne ili kratke noge. Jer, ja sam savršena i svakog sekunda to moram da istaknem. Jer, "sto puta ponovljena laž, postaje istina".

Mile

30.10.2022 12:26

Svaka kuca ima svoju ludu a tv pink ima dve dvorske lude Jovana i Miljana kulic.