"NIKO NE MOŽE DA VADI NOŽEVE NA NAŠU DECU": Mili potvrdio da je otkriven identitet migranta koji je napao sina Viki Miljković! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.10.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili potvrdio je pisanja medija

"NIKO NE MOŽE DA VADI NOŽEVE NA NAŠU DECU": Mili potvrdio da je otkriven identitet migranta koji je napao sina Viki Miljković! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Beogradska policija juče je utvrdila identitet jednog od napadača na sina naše poznate pevačice Viki Miljković, što je potvrdio i kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je lično urgirao da se otkrije ko su migranti-napadači. 

Naime, Mili se pojavio na snimanje emisije "Zvezde Granda", čiji je član žirija, i odmah potvrdio pisanja medija. 

-Policija Savski Venac uradila je visoko profesionalno svoj posao i odmah utvrdila identitet, tako da mislim da će počinioni vrlo brzo da budu uhvaćeni  - otkrio je Mili i dodao.

-Niko ne sme da juri našu decu nožem po Beogradu! Van pametni je, pogotovo što su to stranci, smatram da to mora da se shvati veoma ozbiljno - zaključio je kompozitor za Republiku. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Aleksandar Milić Mili

Podsetimo, Mili je juče za Republiku otkrio da je lično urgirao da se uhvate oni koji su naneli zlo sinu njegove koleginice. 

-Čuo sam se juče sa Viki, lično sam uradio sve što je bilo u mojoj moći. Znam da su otkriveni identiteti, moje mišljenje je da se tome mora stati na put. I moja deca se igraju upravo u tom kraju, van pameti je da se tako nešto dešava u našem gradu - istakao je poznati kompozitor za Republiku.

Šta je još rekao Aleksandar Milić Mili, pogledajte u videu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Babajaga

26.10.2022 22:26

Cudo jedno da je neki Mili negde urgirao da se uhvate napadaci. Kao da nisu hiljade normalnih ljudi to isto zeleli. Ali zato taj Mili nije ni rec progovorio o tome sta ce u Srbiji bliskoistocni i africki kriminalci i isilovci koji opet u velikom broju dolaze. Ko ih i zasto prima i tetosi? Zasto se ne cuva granica po svaku cenu jer je to invazija sa nesagledivim posledicama? Taj olos radi sta hoce, kradu, pale kuce, i ne odgovaraju. I da li bi se tako promovirao da je u pitanju dete nekog anonimusa?