VELIKI SKANDAL: Srpski fudbaler NOŽEM napao trenera!

Autor:

Sport

26.10.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti stižu iz Češke.

VELIKI SKANDAL: Srpski fudbaler NOŽEM napao trenera!

Foto: Facebook/PrintScreen/FK Varnsdorf

Bojan Đorđić

Bojan Đorđić, fudbaler češkog drugoligaša Varnsdorfa, napao je trenera golmana nožem na treningu ekipe, prenose češki mediji.

Policija je brzo reagovala, pa je po dolasku na mesto incidenta privela srpskog fudbalera. Istraga je i dalje u toku, što je potvrdio izvor iz policije.

- Tačno je, istraga je u toku. Imao je nož u ruci, ali fizičkog napada nije bilo - otkrio je izvor.

Ipak, iz kluba nisu želeli da komentarišu ovaj incident.

- Ne želimo da komentarišem. U svakom slučaju on se neće vratiti u tim - poručio je Vlastimil Gabriel, predsednik Varnsdorfa.

Napad fudbalera na trenera potvrdila je i potparolka policije Eliška Kubičkov. Kako je policija navela, dobila je dojavu o napadu tokom treninga fudbalera Varnsdorfa. Fudbaler je u utorak posle 10 časova ujutru, posle verbalnog i fizičkog sukoba, nožem pretio treneru. Policija je uhapsila fudbalera, dok se okolnosti svega što se desilo istražuju, pa nisu mogli da otkriju detaljnije informacije.

Bojan Đorđić ima 28 godina, a gotovo celu svoju karijeru je proveo u Češkoj. Prvi klub u ovoj državi mu je bio upravo Varnsdorf, odakle je prešao u Mas Taborsko, ali je usledio ekspresan povratak u sadašnji klub. Igrao je još i za Liberec i Opavu, a nastupao je još i za tuzlansku Slobodu.

Trenutno je drugi strelac druge lige Češke, sa šest postignutih golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading