Legla u krevet sa drugim, a sad bi da OJADI Ikardija: Vanda Nara traži MILION EVRA Argentincu za svoje usluge!

Autor:

Sport

26.10.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela situacija svoj epilog dobiće na sudu.

Legla u krevet sa drugim, a sad bi da OJADI Ikardija: Vanda Nara traži MILION EVRA Argentincu za svoje usluge!

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi i Vanda Nara

Pukla je ljubav, a sad će Vanda Nara i Mauro Ikardi stići i do sudskih institucija.

Jedan od najpoznatijih, ali i najkontroverznijih parova u svetu fudbala, završio je svoju romansu posle dosta turbulencija.

Ikardiju je "pukao film" kada se Vanda pojavila u spotu za pesmu poznatog argentinskog repera L-Gantea i to potpuno naga u krevetu sa pomenutim. Kruže priče da do razmene nežnosti nije došlo isključivo na snimanju spota, već da se ova veza nastavila i u privatnom životu. To je zasmetalo Ikardiju, pa je ljubav njega i Vande konačno završena.

Ipak, pored privatnog dela, oni su bili i poslovno vezani pošto je Vanda bila menadžer Mauru. Ovde kreću peripetije! Upravo je Vanda Nara bila posrednik u dolasku Ikardija u Galatasaraj ovog leta, pa sada zahteva od svog klijenta da njene usluge plati milion evra.

 

On odbija da joj to isplati jer tvrdi da ona nema osnova za ta potraživanja, pa će tako ovaj par drugi put na sud. Već je u toku brakorazvodna parnica, a sada će morati i svoje poslovne veze da razmrse na sudu. 

Dakle, od ljubavi do mržnje, ili u ovom slučaju sudskih procesa, potrebno je jako malo. Telenovela se nastavila i veliko je pitanje kako će se završiti i ko će izvući najviše za sebe iz cele priče.

Mauro Ikardi trenutno nastupa za Galatasaraj i na tri odigrana meča ima po jedan gol i asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading