"KAKO ZNAJU DA JE U SAVI, ZAŠTO JE NE TRAŽE?" Otac nestale Marijane Seifert počinje ŠTRAJK ispred policije zbog saznanja o ćerki!

Autor:

Zabava

26.10.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivo Kovačević spreman je da štrajkuje ispred policijske stanice, kako bi dobio što više informacija o ćerki.

"KAKO ZNAJU DA JE U SAVI, ZAŠTO JE NE TRAŽE?" Otac nestale Marijane Seifert počinje ŠTRAJK ispred policije zbog saznanja o ćerki!

Foto: printscreen

U utorak 24. oktobra oko 13 sati u mestu Dubrovčak Lijevi u reci Savi pronađen je leš zasad nepoznate žene na kojem nisu uočene povrede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posledica nasilja. Telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - piše na stranici PU zagrebačke.

Odmah se pojavila sumnja da bi mogla biti reč o nestaloj Marijani Seifert, pobjedice Velikog brat, koja je misteriozno nestala pre šest meseci.

Njen otac Ivo Kovačević ni danas nije imao više informacija. U kontaktu je s policijom na zagrebačkim Krugama koja vodi slučaj i sa stanicom u Heinzelovoj.

- Nikakvih novih saznanja nemamo. Sutra su nam obećali da će javiti da li je to Marijana. Kad utvrde identitet. S obzirom na to da nisu tražili uzorak krvi, moja je pretpostavka da to ipak nije. Rekli bi nam valjda i po odeći... Iskreno, to supruzi i meni ne donosi olakšanje.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Kontaktirali smo i Marijaninog supruga Karla Seiferta koji nije bio raspoložen da da izjavu.

- Bez komentara sam za sve medije - kratko nam je poručio.

Marijanin otac iduće nedelje planira da dođe u Zagreb kako bi protestvovao ispred policijske stanice na Krugama jer nije zadovoljan istragom.

- Ne kažem da policija ne radi svoj posao, ali pojavile su se mnoge kontradiktornosti. Kako oni znaju da je u Savi? Zašto je ne traže negde drugde? - pita se Ivo Kovačević.

Republika

Foto: printscreen

Marijana Seifert u Velikom Bratu

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading