Urnebesna rasprava majke i ćerke: Šerifovićka priznala da će svojim idejama "oterati majku u ludnicu"

Autor:

Zabava

28.10.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je podelila video na Instagramu u kojem se ona i njena majka Verica raspravljaju oko još jednog ljubimca u kući.

Urnebesna rasprava majke i ćerke: Šerifovićka priznala da će svojim idejama "oterati majku u ludnicu"

Foto: Instagram.com

Pevačica Marija Šerifović je na Instagram profilu podelila video na kojem je pokazala kako ona i njena majka Verica Šerifović provode vreme u sitne sate, a onda se njihov razgovor pretvorio u urnebesnu raspravu i svađu majke i ćerke, a sve zbog potencijalnog novog člana njihove porodice, odnosno, psa.

Foto: instagram marija serifovic

Marija je snimala njihovu prepirku oko kupovine još jednog ljubimca jer ona već ima engleskog buldoga, za kojeg je mnogo vezana.

- Gde će ovaj crni pas biti - pitala ju je Verica zabrinuto, dok je Marija, vrlo odlučna u nameri da kupi još jednog ljubimca, žestoko odbrusila:

- Gde si ti, gde sam ja, gde smo svi. Što gledaš u mene kao u televizor?! Svideće ti se. Ne znam samo da li je lepši crni ili sivi - smejala se Marija, dok, s druge strane, Verici nije bilo ništa smešno, pa je, svesna da će ipak na kraju biti po Marijinom, opsovala:

- Jedi g**na!

Inače, Marija je Verici rekla da želi da kupi još jedno kuče i to rase kane korso, a u opisu videa njihove svađe šaljivo je napisala: "Oteraću ženu u ludnicu".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading