Stanija Dobrojević promenila lični opis! Starletin izgled sa početka karijere potpuno drugačiji nego danas, evo kako je izgledala pre ESTETSKIH korekcija! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

24.10.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević kroz godine je promenila izgled u potpunosti.

Stanija Dobrojević promenila lični opis! Starletin izgled sa početka karijere potpuno drugačiji nego danas, evo kako je izgledala pre ESTETSKIH korekcija! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević važi za jednu od najzgodnijih i najpoželjnijih na našoj javnoj sceni.  Fotografije koje svakodnevno izbacuje na društvene mreže na kojima je u minijaturnim kupaćim kostimima, donjem vešu, polugola i istaknute izvajane figure, dok njene bujne grudi dovode do ludila čitavu javnost, pre svega mušku populaciju.

Republika

Foto: instagram

Stanija Dobrojević danas

Ipak, nije oduvek bila takva. Njene usne napumpane hijaluronom, podignute jagodice, zategnuto lice, nos, kao i silikonske grudi, nekada su bile potpuno drugačije, mnogi bi slobodno rekli, neprepoznatljive, te bi Staniju od pre nekoliko godina retko ko povezao sa onom kakva je danas.

Naime, Stanija se prvi put u medijima pojavila u rijaliti takmičenju ''Survajver'', da bi potom postala jedna od najtraženijih rijaliti ličnostima, a karijeru je nastavila u rijaliti programima ''Farma'' i ''Zadruga''.

Na njenom Instagram profilu se može naći i snimak kada se prijavila na američko takmičenje gde je ponela titulu Prve golf devojke i dobila slikanje za čuveni časopis ''Plejboj'', a i na tom snimku se može videti da je potpuno drugačije izgledala nego danas, jedino što je ostalo isto, jeste njeno zgodno telo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading