Nikad viđena fotografija Snežane Đurišić! Pevačica u nesvakidašnjem izdanju, potpuno NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Snežane Đurišić stara 30 godina.

Nikad viđena fotografija Snežane Đurišić! Pevačica u nesvakidašnjem izdanju, potpuno NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić decenijama je na muzičkoj sceni, važi za jednu od naših najvećih muzičkih zvezda, a njen glas za jedan od najlepših. Kolege za nju imaju samo reči hvale, pa je tako nedavno za medije harmonikaš Aleksandar Sofronijević otkrio da je Snežana veliki perfekcionista.

Republika

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić

Poznata je kao neko ko je damskog držanja, uvek u elegantnim izdanjima, sređene frizure i šminke, a sada su se mnogi iznenadili fotografijom koja se pojavila u javnosti i to prvi put.

Naime, fotografija je nastala 1991. godine, a na njoj je Snežana u opuštenom, kućnom izdanju, dok zaliva cveće. U farmerkama i širokoj, šarenoj majici, papučama, a pažnju je privukla njena kratka kose, zbog koje bi je malo ko prepoznao. Pozitivni komentari se ispod fotografije samo nižu, a njeni obožavaoci ne kriju oduševljenje njenim ranijim izgledom, te pišu kako je oduvek plenila lepotom i skromnošću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Podsetimo, Snežana Đurišić je talenat za muziku nasledila od majke Dare, a to se pokazalo pre nekoliko godina kada se pojavila u muzičkom takmičenju ''Nikad nije kasno'', gde joj je najveća podrška upravo bila ćerka Snežana. Inače, Snežana je i član ''Grand'' produkcije, gde zajedno sa ostalim članovima žirija ''Zvezda Granda'' bira mlade pevačke talente, a potom ih i uči kako da budu dobri pevači, ali kako je sama nekoliko puta istakla, pre svega dobri ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading