Verica Rakočević i Veljko se upoznali preko Fejsbuka! Kreatorka otkrila detalje odnosa sa 35 godina mlađim suprugom!

Autor:

Zabava

24.10.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka Verica Rakočević tvrdi da je njena ljubav sa Veljkom Kuzmančevićem karmička.

Verica Rakočević i Veljko se upoznali preko Fejsbuka! Kreatorka otkrila detalje odnosa sa 35 godina mlađim suprugom!

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Kreatorka Verica Rakočević od svog supruga Veljka Kuzmančevića starija je 35 godina, nedavno su proslavili deset godina ljubavi, a ona je otkrila da je sve počelo tako što joj je on javio na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Meni se Veljko nije udvarao. Poslao mi je poruku da mu se sviđa to što radim i da bi voleo da sarađujemo. Ja sam mislila da je on neki maneken... Ali, to je sve suđeno, ja sam imala ponude, ali tog trenutka kada sam odslušala te taktove njegove muzike rekla sam: "Jao pa ti si kompozitor, super". I onda smo zaista počeli da se družimo. Inače, bez obzira na moje godine stiže tu svašta i to ide na blok odmah naravno. Naravno, ništa nepristojno jer ipak koliko toliko sam valjda zaslužila poštovanje - ispričala je Verica i dodala da bez obzira na to što ima 74 godine, i dan danas ima udvarače.

Republika

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su se upoznali preko Fejsbuka

- I danas mi se udvaraju, ali ja smatram da je to samo zbog imena jer prosto ne vidim pameti u glavi jednog muškarca da se udvara ženi od 74 godine i to muškarac od recimo 30-35 godina. Moj i Veljkov susret je potpuno drugačiji bio. Drugačije se cela stvar razvijala, on ima dobar izraz, mi smo kao nokat i meso. Ja mislim da je to jedna karmička ljubav, jedino što možda nije dobro je što se sve karmičke ljubavi ne završavaju srećno, ali ja mislim da će se ova završiti srećno - rekla je Verica u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading