TRAGEDIJA: Preminula jedna od najuspešnijih bosanskih sportistkinja!

Autor:

Sport

24.10.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti stižu iz Bosne i Hercegovine.

TRAGEDIJA: Preminula jedna od najuspešnijih bosanskih sportistkinja!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Jedna od najboljih bosanskohercegovačkih sportistkinja Neira Odabašić pronađena je mrtva u ponedeljak ujutru. Kako prenose mediji iz ove zemlje njeno telo je pronašla policija u ranim jutarnjim satima.

Uzrok smrti i dalje nije pozat, ali pouzdane informacije govore da je tridesettrogodišnja sportistkinja izvršila samoubistvo.

Neira Odabašić je bila izuzetno uspešna triatlonka, a poslednji veliki uspeh ostvarila je u Norveškoj gde je završila najekstremniji triatlon na svetu poznat kao Norseman.

Foto: youtube.com/printscreen

Neira Odabašić

 

Nakon navedenog takmičenja Neira je izjavila:

- Za mene je bila velika stvar da stojim na vrhu Gaustatopena jer je to cilj koji sam godinama gledala na raznoraznim snimcima i fotografijama vezanim za Norseman. S druge strane, na dan trke ste od 3.00 sata ujutro u '"race modu"', ne dozvoljavate sebi da osjećate bol, hladnoću... Fokus je na plivanju, pedalanju, trčanju, kretanju, ishrani i kada konačno možete stati na cilju, sve emocije od tog dana, mjeseci treninga, od činjenice da ste tu, jednostavno vas preplave - istakla je triatlonka za "Klix.ba".

Kako je navela lokalna policija, istražne radnje vezane za ovu tragediju su u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading