HALID BAKSUZ, PRIVLAČI SAOBRAĆAJKE: Hej, samo da mi je da iz kola skočim ranije

Autor:

Zabava

23.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udes od pre neki dan podsetio je na tešku saobraćajnu nesreću 2009. kada je Bešlić jedva izvukao živu glavu.

HALID BAKSUZ, PRIVLAČI SAOBRAĆAJKE: Hej, samo da mi je da iz kola skočim ranije

Foto: Avaz

Folk pevač Halid Bešlić doživeo je u petak udes na putu Šabac-Loznica, zbog čega se potresao ceo region s obzirom na to da je on već imao jednu tešku saobraćajnu nesreću, a iz koje se jedva izvukao živ. Odmah su po društvenim mrežama počeli da se nižu komentari da je pevač baksuz jer ga stalno snalaze neki nepredviđeni pehovi.
Na svu sreću, ovog puta radilo se o lakšoj nezgodi, nakon koje se folker oglasio i uverio sve da je dobro prošao iako je na automobilima koji su se sudarili izazvana veća materijalna šteta.

Republika

Foto: instagram.com/192_rs

ilustracija

- Hvala bogu, lakša nesreća je bila u pitanju, nisam išao kod doktora. Lančani sudar je bio. Nas je udarila neka žena, a mi automobil ispred nas - objasnio je Bešlić.

Međutim, pre 13 godina, kada mu se 2009. na putu između Vogošće i Sarajeva dogodila saobraćajka, u kojoj je izgubio desno oko. Iako su mu ostale trajne posledice, Bešlić uvek naglašava da je srećan što je dobio priliku za novi život.

- Odmah sam znao da sam izgubio oko. Ali kad sam udahnuo vazduh, disao sam kao dečak - pričao je Halid nakon nesreće, pa objasnio šta se sve dešavalo dok mu je život visio o koncu i dok su se lekari borili da ga spasu:

- Kad sam upao u komu, nakupila mi se voda u plućima. Doktori su mi vadili vodu, spasavali pluća i izvadili dve boce katrana. Tada sam shvatio da je to kao most i ćuprija, oko sam izgubio, ali sam dobio nova pluća. Posle toga sam bacio i cigarete.

Foto: ATA Images

ilustracija

Nedavno je pevač pričao kako je imao problema i s levim okom dok ga nije operisao.

- Doktor mi je skinuo mrežu s levog oka, koja mi je zadavala probleme i urušavala kvalitet života, a sada opet odlično vidim. Sad tako dobro vidim da uopšte ne moram da nosim naočare, ali mi one psihološki znače zbog desnog oka, koje nemam godinama, a koje mi je stradalo još u saobraćajki. S naočarima imam osećaj kao da mi je i ono u funkciji iako nije, nego samo stoji proteza, koja izigrava oko da bi delovalo kao da je tu. Što se levog oka tiče, tek sada, kad sam rešio problem, vidim koliko sam bio hendikepiran i kako je teško biti slep - zaključio je Bešlić.


Imao pehove i sa stentovima

Foto: www.profimedia.rs

ilustracija

Halid je ovog leta završio u bolnici i zbog probleme sa srcem, pa su lekari morali hitno da ga operišu. Naime, njemu je u Centru za srce Sarajevo ugrađen stent, a problemi s krvnim sudovima datiraju odranije. U oktobru 2017. neplaniranim ultrazvučnim pregledom glave i vrata otkrivena mu je stenoza (zakrčenje) krvnih sudova od čak 90 odsto.

- Prolazio sam kroz Banjaluku i javio sam se dugogodišnjem prijatelju dr Đajiću, a on mi je predložio da svratim na pregled. Nikad mi nije ni na um palo da se pregledam, a nakon pregleda doktor mi je rekao da me bog poslao njemu - ispričao je tom prilikom Bešlić, a nakon ove pravovremene dijagnostičke obrade u Banjaluci upućen je u Univerzitetsko klinički centar Ljubljana, gde mu je dr Zoran Milošević ugradio stent najnovijom interventnom neuroradiološkom metodom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading