JOŠ JEDAN DEO NUKLEARNE MEDIJSKE BOMBE JE SKLOPLJEN! Željko Mitrović objavio sjajne vesti: Na televiziju Pink prelazi i muzičko takmičenje 'Nikad nije kasno!'

Autor:

Zabava

22.10.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan deo nuklearne medijske bombe je sklopljen, na televiziju Pink prelazi i muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“.

JOŠ JEDAN DEO NUKLEARNE MEDIJSKE BOMBE JE SKLOPLJEN! Željko Mitrović objavio sjajne vesti: Na televiziju Pink prelazi i muzičko takmičenje 'Nikad nije kasno!'

Foto: Pink.rs

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, rekao je da su prošle nedelje sklopili ugovore za „Zvezde Granda“, „Grand specijal“ i „Praktičnu ženu“, a da su ga danas potpisali i za poslednji projekat za koji smatraju da bitno da pređe na Pink, muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“.

- Ova emisija će se emitoviti nedeljom u 21 sat. Ona je za nas od posebnog značaja, zato što imamo velike planove i sa jednom novim kanalom, koji će se obraćati sličnoj ili istoj ciljnoj grupi, pa tako da nije loše da na Pinku imamo jedan od takvih programa – rekao je Mitrović.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović Dnevnik

 

Mitrović dodaje da sve ukazuje na to da Pink ide u pravcu da, kada se zakačite za njega, kako kaže, nećete baš mnogo morati da koristite daljinski upravljač.

- Različiti programi za praktično sve ciljne grupe, biće na jednom kanalu. To nam je ambicija, i mislim da idemo velikom brzinom baš u tom pravcu – rekao je Mitrović.

Kako kaže, vrlo je važno da se najavi da sve zajedno kreće od 5. novembra.

- Konkurencijom se ne bavimo, što nam nije mnogo drago. Ne volimo da ostanemo bez mogućnosti da nekoga pobeđujemo – rekao je Mitrović.

On ističe da je tržište otvorena stvar i da je sve u ponudi i potražnji.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović i Goran Šljivić

 

- Ljudi traže ona mesta gde će na najbolji način pokazati svoje kvalitete – rekao je Mitrović.

Goran Šljivić, direktor „Grand televizije“, rekao je da mu je zadovoljstvo da i „Nikad nije kasno“ pređe na Pink televiziju

- Vrlo smo zadovoljni uslovima i znamo gde dolazimo – rekao je Šljvić.

Voditeljka Dragan Katić kaže da su uvek lepo sarađivali i da je ostala u dobrim odnosima sa svima na TV Pink i da je uvek bila divno dočekana od svojih kolega.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Katić

 

- Lično mi je drago da ću ponovo sa kolegama sa kojima sam godinama sarađivala ponovo biti u istom jatu – rekla je Katić.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading