PEVAČICA NA METI KRITIKA ZBOG OBMANJIVANJA JAVNOSTI! Bubamaru urnišu zbog snimka: "Daro, pljunuta si Miljana Kulić!"

Autor:

Zabava

20.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je objavila kratak klip na kom igra ispred ogledala, pa se jasno vidi da skida kilograme u fotošopu na Instagramu.

PEVAČICA NA METI KRITIKA ZBOG OBMANJIVANJA JAVNOSTI!  Bubamaru urnišu zbog snimka: "Daro, pljunuta si Miljana Kulić!"

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara snimala se pred ogledalom dok se spremala za nastup, pa je javnost ostala u šoku zbog toga što ne liči na sebe! Naime, Dara je okačila snimak bez filtera i fotošopa, pa se stiče utisak da u toku obrade slika skida i preko 10 kilograma i tako šalje lažnu sliku o sebi.

Društvene mreže usijale su se usled komentarisanja spornog snimka, a dok su je drugi osuđivali jer se previše pegla, drugi su smatrali da nema potrebe da od sebe pravi nešto što nije. Bilo je i onih koji su Bubamaru uporedili s rijaliti- zvezdom Miljanom Kulić zbog načina na koji se uvijala i igrala.


"Daro, ja sam u šoku! Ti si na slikama jedno, uživo izgleda drugo!", "Ovo je dokaz da preteruješ s fotošopom, koji ti i nije potreban", nizali su se komentari, a bilo je i onih koji je nisu štedeli ni sekunde:

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara na snimku nema trunku fotošopa

 

- "Dara na snimku pljunuta Miljana Kulić!", "Pa kakvo je ovo igranje? Nemoj sebi da dozvoliš da se ovako ponašaš!"


Pevačica je nedavno u jednoj emisiji priznala da sređuje slike za društvene mreže, ali tvrdi da snimke ne dira.


- Stalno mediji pišu da sam fotošopirala ovo i ono. Što se slika tiče, ulepšam ih, to je sve normalno. To rade svi i ne vidim problem. Šta to ima kome da smeta ako se meni dopada? Nije mi samo jasno kako se video fotošopira? Zašto pričaju da to radim kad to nije istina? Samo se gojim gde treba. Pa na letovanjima se stalno snimam. Tu se lepo vidi da se ništa ne može izmeniti. Mene, iskreno, baš briga šta ko misli o meni. Svakako sam javna ličnost, pa sam navikla da se svašta priča i piše - rekla je Dara.

 

Foto: Printscreen Youtube

Tviteraši Daru porede sa Miljanom Kulić


U fotošopu obrisala usta i nos!

Bubamara je nedavno okačila snimak na kom se jasno vidi da se zaigrala, pa je slučajno u fotošopu skinula i zamutila nos i usta. Ona je tek kasnije shvatila šta je uradila, ali kasno s obzirom na to da se po Tviteru fotografija brzo proširila. Dara je sklonila sporni snimak s profila, pa više nije koristila efekte koji joj menjaju lični opis dok se slika i snima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading