ONE SU NAJBOGATIJE SRPKINJE! Zavele su MILIONERE, danas su deo svetskog džet-seta i plivaju u parama!

Autor:

Zabava

16.10.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Berendika, Sandra Meljničenko, Ivana Božilović i mnoge druge danas žive život iz snova.

ONE SU NAJBOGATIJE SRPKINJE! Zavele su MILIONERE, danas su deo svetskog džet-seta i plivaju u parama!

Foto: www.profimedia.rs

Sandra Meljničenko

Odavno smo prestali da verujemo u bajke, ubeđeni da se retko dešavaju u stvarnom svetu, ali životi najbogatijih Srpkinja su nas potpuno demantovali, jer one upravo žive takve živote, a ništa manje bajkovito nije stanje na njihovom bankovnim računima. 

Mnoge od njih odrastale su u skromnim uslovima, a onda im je život priredio prijatno iznenađenje. 

1. Slavica Eklston

Slavica je bila 23 godine u braku sa Berniem Eklstonom, prvim čovekom Formule 1. Čak ni razlika od 28 godina im nije smetala, a zajedno imaju ćerke Tamaru i Petru.

Trka Formule 1 davne 1981. godine u Monzi bila je presudna za budući život Slavice koja je tada ima 23 godine. Organizatori trke angažovali su ju da reklamira sportsku odeću marke 'Fila'. Dok je u sebi proklinjala trku i vrućinu, nije ni slutila da ju je sve vreme iz prikrajka posmatrao jedan od glavnih ljudi celog spektakla Berni Eklston. 

2008. godine svet je iznenadila vest o njihovom razvodu. 

Brakorazvodna parnica 10. marta 2009. godine trajala je tačno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rešenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podele imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u deonicama, a danas je krasi titula jedne od najbogatijih Srpkinja na svetu.

 

 

2. Sandra Meljničenko

Sandra Meljničenko (45), rodena Nikolić, zahvaljujući svom suprugu Andreju preko noći je postala milijarderka i vlasnica dve kompanije za proizvodnju uglja i đubriva. Ona je sada osma na listi najbogatijih žena na svetu, a njeno bogatstvo procenjuje na 23,8 milijardi dolara.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sandra Meljničenko sa suprugom milijarderom

3. Ivana Berendika

Nekadašnja članica muzičke grupe "Models", Ivana Berendika, godinama je bila prepozatjivo lice na domaćoj modnoj i muzičkoj sceni, a onda je rešila da život promeni iz korena, kada se odselila za Ameriku. Tamo je upisala fakultet iz oblasi arhitekture i dizajna, koji završava. 

Ostvarena na svakom polju, Ivana Berendika je očito već bila spremna da joj se i na emotivnom planu dogodi bajka. To se i ostvarilo, kada je upoznala Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača "Gugla", za koga se 2005. godine i udala.

Ljubav sa Tomasom krunisana je blizancima Zoi Mej i Kai Nikolom, a njena karijera takođe raste uzlaznom putanjom.

4. Jelena bin Drai

Jelena bin Drai, nekada Jakovljević, 1998. godine ponela je laskavu titulu najlepše devojke Jugoslavije. Nakon pobede otpočela je karijeru u Milanu, a onda se preselila u Dubai, gde je postala najuspešnija mankeneka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Ali, kako sama kaže, svog sadašnjeg supruga, nije kupila "na prvu". 

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

Sada su 14 godina u braku i imaju četvoro dece. 

5. Anika Božić

Bivša manekenka i modna novinarka Anika Božić Al Saraj (35) je udajom za arapskog biznismena, Jusufa Al Saraja, koji je rodom iz Palestine, promenila je svoj život iz korena.

Svaka njena objava na Instagramu pomno se prati, a pratioci mogu svakodnevno da vide delić njenog života "na visokoj nozi". Par živi na relaciji Pariz- Kairo, a ponosni su roditelji sina Omara. 

6. Ivana Božilović

Krasila je stranice "Plejboja" i "Maksima", glumila je u "Čarlijevim Anđelima" i radila kao voditeljka, kada Ivana Božilović upoznala muža milijardera, dobila troje dece i posvetila se porodičnom životu. 

1977. godine je rođena u Beogradu, ali se kao veoma mala devojčica sa roditeljima preselila u Čikago. Tamo je vremenom počela da gradi uspešnu karijeru, pa je iskoristila svoje talente i lepotu i bila jedno od viđenijih lica američke javne scene.

Glumila je u filmovima "Sto devojaka", "Lovci na deveruše" i Van Vajlder, pa se čini da nije samo, kako u prvi mah izgleda, lepa i plava. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading