LEDI GAGU SU PRAVILI PO UZORU NA MENE I NADU! Slađana Milošević ubeđena da je američka zvezda njena i Topčagićkina kopija!

Autor:

Zabava

16.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rok diva Slađana Milošević živi u uverenju da su talent-skauti Ledi Gage pravili od nje svetsku zvezdu po uzoru na nju i folk koleginicu Nadu Topčagić.

LEDI GAGU SU PRAVILI PO UZORU NA MENE I NADU! Slađana Milošević ubeđena da je američka zvezda njena i Topčagićkina kopija!

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

Naime, zvezda osamdesetih, koja je oduvek bila poznata po ekscentričnom stilu, kako muzičkog izraza tako i odevanja, u jednoj emisiji je pričala da je svet mali kada su te stvari u pitanju, te da se agenti šetkaju tako širom planete da bi tražili ideje za svoje projekte, pa su opazili autentičnost koja je prisutna kod nje, ali i kod njene koleginice koja se bavi narodnom muzikom.

Do ovakvog zaključka ju je dovela konstatacija voditelja da je ona Ledi Gaga pre Ledi Gage.


- Meni to ne imponuje. Ne volim kad se tako kaže. Zašto ne ja prva?! Šta će mi ona?! Kakve to veze ima odakle sam?! Da li sam iz male Srbije. Ovo je mala planeta. Možete da obletite oko nje za vrlo malo vremena - izjavila je Slađana, a onda iznela svoje tvrdnje:

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada i Slađana imaju specifičan stil oblačenja

 

- Neko me je video. Neko me je pratio. Oni imaju talent-skaute koji prate sve što se dešava. Oni imaju spiskove, filmove koji su emitovani bez dozvole, bez plaćene licence. I ovo za traženje inspiracije isto tako imaju.


Međutim, ona ne smatra da je jedina poslužila kao inspiracija za pravljenje zvezde kao što je Ledi Gaga, već je u njoj primetila i primese jedne od naših folk legendi.


- Nada Topčagić i ja smo retke. Nadu obožavam, ona ne pripada klanovskom miljeu estrade. Ona i ja temeljno biramo kostime i sve ostalo. Nema nas u čitavom svetu! Uglavnom danas imamo takozvani butik-kostim. Odemo u "Versaće" i kupimo kostim. To je dnevna ili večernja garderoba - oplela je Slađana po modnom siromaštvu kako naših tako i inostranih izviđača, pa se osvrnula na unikatan stil kako svoj tako i Topčagićkin:

 

Foto: Tanjug/AP

Lejdi gaga je uvek pomerala granice u Šoubiznisu

 

- Svi moji kostimi su šiveni. To nema da se kupi u butiku. Isto tako i Nada neguje neki prepoznatljiv imidž.


Ne kajem se što nemam naslednike

Slađana Milošević progovorila je i na temu potomstva. Ona smatra da je njena odluka da se posveti samo karijeri i svemu onome što njen posao nosi bila prava i da tu nema prostora za kajanje što nema naslednika.

 

Foto: youtube.com/pink.rs

Slađana Milošević

 

- Nemoguće je postići i jedno i drugo zato što ja nisam osoba koja bi imala dete i ostavljala ga nekome drugome da ga čuva i vaspitava. Ja se potpuno dajem svemu. To dete bi bilo tretirano kako treba, izraslo bi u nešto kvalitetno, što nosi dobre ljudske osobine. Nisam htela da eksperimentišem jer sam znala da je ovo profesija u kojoj treba da budete spremni da reagujete u sekundi. Danas ste na jednom mestu, sutra na drugom. To je jedan neuredan život koji nosi razne posledice. Sebično je bilo roditi jedno živo biće kome ne možete da date sve životne šanse. Ne kajem se jer sam imala vremena da sazrim kao ličnost. Moja odluka je bila ta - priznala je Slađana.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading