Srpsku jutjuberku proganjao OPSESIVNI BIVŠI Ruža Rupić skinula 15 kilograma, pa momku posvetila pesmu: "Dok ja živim, ti si bivši"

Autor:

Zabava

16.10.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruža Rupić progovorila o bivšem, opsesivno je proganjao!

Srpsku jutjuberku proganjao OPSESIVNI BIVŠI Ruža Rupić skinula 15 kilograma, pa momku posvetila pesmu: "Dok ja živim, ti si bivši"

Foto: Instagram.com

Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić godinama unazad kuburila je probleme sa viškom kilograma, nakon čega je donela odluku da se pozabavi dijetom i vežbama, kako bi liniju dovela do savršenstva. 

Ruža je na svom Jutjub kanalu otkrila tajnu njenog uspeha kako je za samo dva meseca uspela da skine čak 15 kilograma, što joj je pored zdravlja, pomoglo u jačanju samopouzdanja za snimanje novog spota. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

Odmah nakon što je bila spremna, Ruža je snimila pesmu, kao i spot za pesmu ,,Opsesivni", koji je nastavak njene prethodne pesme koju je posvetila bivšem dečku. Poznato je da je Ruža svojevremeno pričala o ljubavnim problemima i da do sada nije mogla da pronađe dovoljno jakog muškarca koji bi mogao da joj parira. 

- Dok ja živim sad, ti si bivši! Duša ti plače na dnu svake čaše, svi moji bivši budu opsesivni - reči su koje je Ružica posvetila bivšem u pesmi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

- Proteklih nekoliko dana sam davala puno izjava o tome. To je i normalno, jer smo javno imali vezu. Nastavila sam sa svojim životom dalje, on sa svojim. Bilo je lepo dok je trajalo. Zajednički nastupi, fotografisanja, snimanja, sve lepo pamtim iz te veze. Imala sam tada drugačiju energiju, ali su mnogi faktori oko nas uticali. Najbitnije je da niko nikoga nije prevario i da niko nije ništa loše uradio. Ostali smo ljudi nakon toga. Družimo se i dalje. Trenutno je za oboje najbolje ovako – ističe Ruža. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading