Darko Lazić proslavio rođendan, pa otkrio želju: Valjda ću jednu odvseti pred oltar!

Autor:

Zabava

15.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, Darko Lazić je za naš portal priznao šta je sebi poželeo za rođendan, te kako se slaže sa novom izabranicom, od koje se ne odvaja.

Darko Lazić proslavio rođendan, pa otkrio želju: Valjda ću jednu odvseti pred oltar!

Foto: ST/V.Lukić

Darko Lazić sa devojkom

Darko Lazić proslavio je 31. rođendan u jednom poznatom novosadskom klubu u društvu nove devojke Katarine i bliskih prijatelja, a ono što mnogi komentarišu u poslednje vreme jeste da se folker preporodio otkako je u novoj ljubavi.

Foto: Peđa Kasić

 

Naime, Lazić je za naš portal priznao šta je sebi poželeo za rođendan, te kako se slaže sa novom izabranicom, od koje se ne odvaja.

- Rođendan sam proslavio u krugu ljudi koje najviše volim, bilo je baš onako kako sam i zamislio. A što se želja tiče, iskreno, neka velika svadba. Daj i ja jednu da odvedem do oltara - kaže Darko kroz smeh i dodaje da je zaljubljen do ušiju u Katarinu:

- Odlepio sam za njom totalno, baš me je sludela. Odgovara mi u svemu, nekako je moj tip. Pozitivac je, ništa je ne mrzi, samostalna je, majka je, tako da se baš dobro razumemo.

Inače, Lazić je poznat kao neko ko voli dobar provod i žurke, te ni ovog puta nije štedeo na proslavi rođendana. Sve je obilovalo hranom, pićem i luksuzom, a gosti su od samog starta bili dobro raspoloženi. Katarina se pojavila u crnoj haljini s dubokim šlicem, koja je u potpunosti istakla njenu izvajanu figuru, visoke štikle i elegantne rukavice na rukama, a Darko se potrudio da se uklopi u stajling nove devojke, te je sve oduševio crnom elegantnom kombinacijom. Pričalo se da je Darko bio široke ruke kada se radilo o poklonu za Katarinin rođendan, a ono što je poznato jeste da se i ona otvorila, te je pevaču priredila nezaboravno iznenađenje, kao i skupoceni poklon.

Foto: Peđa Kasić

 

Podsećamo, Darko i Katarina su pre 13 godina bili u vezi, a kako je Lazić istakao, njihovo obnavljanje veze je bilo sudbinsko. Par ne krije sreću i zaljubljenost, a nije isključeno i da će uskoro stati na ludi kamen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading