Tanja Savić u MANASTIRU pronalazi UTEHU i SPAS! Pevačica u SUZAMA svaki put!

Autor:

Zabava

13.10.2022

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić redovno posećuje manastir Tumane.

Tanja Savić u MANASTIRU pronalazi UTEHU i SPAS! Pevačica u SUZAMA svaki put!

Foto: ST/N. MANDIĆ, ATA Images

Pevačica Tanja Savić neretko posećuje manastir Tumane kod Golubca, a sada je jedan od sabraće iz manastira otkrio zbog čega pevačica često dolazi u manastir.

- Kao i hiljade i hiljade vernika koji dolaze u Tumane da uzmu blagoslov od Sv. Jakova i Sv. Zosime, tako i sestra Tanja redovno dolazi kako bi isprosila blagoslov svetitelja. Trudi se da ne privlači pažnju ostalih poklonika. S njom su uvek i njeni sestra i brat, kao i deca. Bila je nekoliko puta i s roditeljima. Prisustvuju čitanju molitava za zdravlje i isceljenje duše i tela, ali i za dobijanje potomstva. Vidi se da joj dolazak u naš manastir prija, jer uvek sa suzama izlazi iz crkve gde su mošti. Ovde je pronašla utehu posle teškog perioda koji je imala u privatnom životu - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- Uzima i svetu vodicu za blagoslov koja ima čudotvorna dejstva za onog ko istinski veruje. Nju pije kod kuće i ona veruje da joj ta vodica pomaže da se zaštiti od svih negativnih stvari koje se dešavaju u njenom privatnom životu, ali i poslu, i da zahvaljući molitvama bratije iz Tumana uspeva da se izbori sa svim problemima koje ima na svakodnevnom nivou.

Podsetimo, veruje se da molitve monaha u Tumanima pomažu ljudima obolelim od teških i opakih bolesti, kao i da pomažu ženama koje imaju problem sa začećem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading